IMG_9953După 1-0 pe teren propriu în prima manșă a barajului de promovare în Liga a 3-a, Mureșul Vințu de Jos pleacă la Luduș cu prima șansă la accederea în eșalonul terț, precum și încredere la nivelul lotului. Chiar dacă linia mediană a lui Mănăilă nu există la ora aceasta, Javla având probleme personale, iar Bratima și M. Popa fiind incerți, antrenorul vințenilor nu dezarmează și a precizat că se deplasează în Mureș după promovare.

Mureșul Vințu de Jos va juca în returul barajului de la Mureșul Luduș pentru promovarea în Liga a 3-a, astăzi, cu începere de la ora 17.30. Atmosfera este una bună la nivelul lotului condus de Dan Mănăilă, cu toate că tehnicianul formației din Alba se confruntă cu probleme de efectiv, Javla lipsind pentru o problemă familială, iar Bratima și M. Popa fiind incerți după accidentări suferite la meciul tur.

Hulea Install - Extinderi conducte, bransamente, verificari, revizii, ISCIR, instalator autorizat ANREHulea

„Este o atmosferă bună. Suntem pregătiți încă de la începutul returului pentru acest duel. Vă amintiți când spuneam că fiecare meci al nostru înseamnă o finală? Ei bine, astăzi jucăm ultima finală, apoi ne vom bucura de acest parcurs și vom petrece! Felicit toată suflarea Vințului pentru susținere, le mulțumim că ne-au fost alături și trebuie să recunosc că sunt un public minunat și niște oameni deosebiți. Am fost vizitați și de domnul primar și de domnul viceprimar, iar băieții sunt mai liniștiți după ce aceștia și-au arătat suportul. Suntem puțin îngrijorați pentru că ne vor lipsi la meci Javla, Bratima și Mădălin Popa, însă avem jucători pregătiți să îi înlocuiască. Indiferent ce ar fi, acest lucru fenomenal de la Vințu de Jos nu ar fi fost posibil fără Cătălin Crăciun. Trebuie să îi dăm Cezarului ce-i al Cezarului. Îi așteptăm pe suporteri alături de noi!”, a declarat Dan Mănăilă, antrenorul echipei Mureșul Vințu de Jos, înainte de confruntarea decisivă de astăzi.

Vă reamintim că duelul dintre Mureșul Luduș și Mureșul Vințu de Jos va fi transmis live-video pe site-ul Absport.ro Partida va fi arbitrată de Dan Florin Dreve, ajutat la cele două tușe de Iulian Szekely și Doru Claudiu Lucaciu – toți din Cluj-Napoca. Observatori vor fi Aron Huzu (SB) și Mihail Băcescu (BV).

Echipamente sportive JOMA - JSport.roJSport.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.