Muresul Vintu de Jos-Unirea Alba Iulia73Plecat de la Mureșu Vințu de Jos nu tocmai pe ușa din față, după ce i sa promis că va fi rechemat la Vințu de Jos,  Dan Mănăilă a fost înlocuit cu Fane Fogoroși, antrenor ce a renunțat la Dalia Sport Daia Română pentru a veni la Mureșul Vințu de Jos.

Surse apropiate clubului vințan susțin că Dan Mănăilă a ajuns la Vințu de Jos pentru a da socoteală pentru modul în care s-au cheltuit banii la Lutsch 2000, companie către care clubul vințan trebuie să achite aproximativ 30.000 de lei.

Hulea Install - Extinderi conducte, bransamente, verificari, revizii, ISCIR, instalator autorizat ANREHulea

Dan Mănăilă a fost alături de președintele Ghiță Medrea la Lutsch 2000 pentru a clarifica situația cheltuielilor, în vreme ce acesta a mai avut parte de o întâlnire și cu viceprimarul Petru Barbu.

„Dan Mănăilă a venit la Vințu de Jos pentru a lămuri situația cu clubul și pentru a ne returna echipamentul. Am fost cu el Lutsch 2000 pentru a vedea ce s-a consumat acolo și câți jucători au fost la masă pentru că sumele pe care trebuie să le achităm sunt exorbitante. Dacă cineva vrea să-l pună pe Mănăilă antrenor la Mureșul Vinț, acela va trebui să fie și președinte”, a declarat un oficial al echipei vințene.

Contactat telefonic viceprimarul Petru Ioan Barbu a declarat că nu știe nimic despre sosirea lui Mănăilă la Vințu de Jos. Edilul susținând faptul că oficialii clubului pot oferi mai multe detalii cu privire la acest subiect

 

Echipamente sportive JOMA - JSport.roJSport.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.