248451_149488128454277_1526458_nFostul director al Direcției Județene pentru Tineret și Sport Alba, Dan Opruța este noul director al Sport Club Municipal Unirea Alba Iulia (SCMUAI). În acest moment pe site-ul Primăriei Alba Iulia mai apar alte două posturi scoase la concurs pentru noua entitate sportivă.

Dan Opruța (33 de ani) a fost singurul candidat la postul de director al SCM Unirea Alba Iulia, post pe care la obținut în urma concursului organizat în urmă cu aproximativ  o lună.

Hulea Install - Extinderi conducte, bransamente, verificari, revizii, ISCIR, instalator autorizat ANREHulea

La ora actuală SCM Unirea Alba Iulia va avea trei secții: fotbal, șah și „sportul pentru toți” (aici probabil fiind o referire la sportul de masă).

O primă mișcare gândită de directorul clubului este dat de faptul că antrenorii vor avea contracte cu clubul și nu vor fi angajați prin concurs, ceea ce înseamnă că plafonul salarial nu va fi limitat la salariul minim pe economie.

Echipă de seniori pe viitor?

La ora actuală, proiectul SCM Unirea Alba Iulia cuprinde doar grupele de copii și juniori la secția fotbal, însă pe viitor nu ar fi exclus să apară și o echipă de seniori, însă asta după ce va exista o bază bine pusă pe centrele de copii și juniori.

În acest moment noul club nu are nici un antrenor, însă la finele sezonului oficialii clubului vor purta mai multe discuții cu diverși tehnicieni din Alba Iulia și din județ.

În acest moment, Primăria Municipiului Alba Iulia a mai scos două posturi la concurs, este vorba de economist (gradul II) și consilier juridic (gradul II).

Dan Opruța va candida și la Primăria Meteș

Noul om de fotbal se pregătește să intre și în campanie electorală. Dan Opruța va candida din partea PNL, pentru funcția de primar al comunei Meteș, localitate din care acesta își are „rădăcinile”.

În cazul în care va câștiga alegerile, Dan Opruța va renunța la funcția de director al SCM Unirea Alba Iulia.

Iată cum arată anunțul de pe site-ul primăriei:

Primăria Municipiului Alba Iulia, organizează concurs de recrutare pentru ocuparea posturilor, funcţii contractuale de execuție, vacante, pe perioadă nedeterminată, în data de 9 mai 2016, ora 10.00, proba scrisă iar data, ora şi locul organizării interviului se va anunţa odată cu afişarea rezultatelor la proba scrisă, după cum urmează:

Consiliul Local al Municipiului Alba Iulia
“Sport Club Municipal Unirea – Alba Iulia”

– un post, funcţie contractuală de execuție, pe perioadă nedeterminată – economist, gradul II, Cod COR 263102.
– un post, funcţie contractuală de execuție, pe perioadă nedeterminată – consilier juridic, gradul II, Cod COR 261103.

Condițiile necesare participării la concurs pot fi găsite  AICI.

sursa foto: facebook.com

Echipamente sportive JOMA - JSport.roJSport.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.