11150766_929339583790579_4551855200233095931_nSuspendarea lui Armando Popescu pare să fie un subiect de telenovelă. Membru în Comisia de Disciplină a AJF Alba, Ioan Uleșan a dorit să răspundă atacurilor venite din partea finanțatorului din „Arini”.

Acesta s-a arătat deranjat de faptul că a fost făcut „relicvă”, făcând recizarea: „Eu sunt bătrân doar în fotbal”, făcând aluzie la faptul că finanțatorul sebeșenilor este de doar doi ani de zile în fotbalul județean.

Hulea Install - Extinderi conducte, bransamente, verificari, revizii, ISCIR, instalator autorizat ANREHulea

„Nu mi se pare normal ca domnul Armando, care zice că de doi ani e în fotbal, eu sunt de 25 de ani în fotbal, să-mi spună mie că relicvă. Eu i-am pus la dispoziție raportul arbitrului și cel al observatorului. La domnul observator a spus că nu știe ce scrie. I-am spus că e problema lui dacă nu știe să citească. Atunci domnul Armando a spus că observatorii sunt pe o mână cu arbitri. Esența e că el l-a luat de gât pe jucătorul de la Aiud. Ne spune să protejăm jucătorii, dacă vrei să-i protejezi nu-i băga, ca nu se accidentează nici unul”, a declarat Dan Uleșan.

Cert este faptul că în acest moment Armando Popescu este suspendat două luni, în vreme ce Dan Uleșan s-ar putea să renunțe la funcția pe care o are în cadrul AJF-ului.

Echipamente sportive JOMA - JSport.roJSport.ro

6 COMENTARII

  1. Armandito..mai ai mult de mancat pana sa-l ajungi pe Ulesan…cred ca trebuia sa te suspende 2 ani, asa erai fericit si tu, dar zau ca erau si celelalte echipe fericite, scapau 2 ani de tine, tu marele specialist in fotbal. Ulesane, ramai acolo unde esti si nu asculta de gura lumii.

  2. Articolul 1. Abateri și sancțiuni aplicabile jucătorilor, oficialilor

    1.22 Bruscarea sau lovirea jucatorilor echipei adverse de jucatori, oficiali sau spectatori, inainte, la pauza sau dupa terminarea jocului se va sanctiona astfel:
    – suspendarea oficialilor vinovati pentru 6 lui si penalitate financiara 400 lei fiecare

    Armando, pe asta nu ai gasit-o sa o postezi? Cred ca tu esti doctor in fotbal, ca deh..ai vechime, nu gluma..2 ani 🙂 🙂

  3. ei suspenda pe toata lumea , ca ii usor sa stai in birou sa sa iti vina un raport mincinos de la o relicva de arbitru !!!! si sa nu uitam ca acest ulesan cu gasca lui de la comisie or dat un gres important cu suspendarea vicelui hulea !?

  4. Cu tot respectul, in viata banii nu sunt totul Domnu’ Armando, desi paradoxal momentan in societatea romaneasca asa pare. Nu am fost la meci deci nu comentez fazele, dar la sase-zero un jucator al echipei din Sebes, aiudean fiind, sa spuna colegilor “rupeti-le picioarele”, mi se pare … aiurea. Nu-i nici Vali, nici Claudiu, nici Marius, nici Gaga …. cine-o fi ! De la cine-o fi invatat ? Sunt intrebari …. retorice !

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.