Unirea Alba Iulia - Olimpia Aiud43Șurianu Sebeș intenționează să mai bifeze încă un transfer. Oficialii echipei din Sebeș încearcă să-l achiziționeze și pe Daniel Lăsconi de la Unirea Alba Iulia. 

Unul dintre cei mai buni jucători ai Unirii Alba Iulia, Daniel Lăsconi este dorit de una dintre principalele contracandidate a echipei Viitorul Sântimbru la promovare.

Hulea Install - Extinderi conducte, bransamente, verificari, revizii, ISCIR, instalator autorizat ANREHulea

Posibila mutare a fost confirmată și de președintele grupării Șurianu Sebeș, Dani Popa. „Eu mi-am exprimat dorința de a-l achiziționa. Dacă va fi transferabil noi ni-l dorim”, a declarat președintele Daniel Popa.

Șurianu Sebeș s-a întărit considerabil în această pauză de iarnă, iar sebeșenii devin o forță în lupta pentru promovarea în eșalonul terț.

Întrebat dacă a făcut aceste transferuri pentru a aduce un plus de maturitate, președintele sebeșenilor a fost ferm. „Ăsta este și obiectivul nostru să încercăm să venim cu un pic de maturitate, suntem enervant de tineri și am cautat să echilibrez echipa cu un pic de maturitate”, a mai adăugat Daniel Popa.

Șurianu Sebeș se va reuni la sfârșitul lunii ianuarie, iar la capitolul plecări ar putea figura și numele jucătorilor Marius Lupșan (Inter Ciugud/ Hidro Șugag), Adi Neag (Viitorul Sântimbru/ Hidro Șugag).

 

Echipamente sportive JOMA - JSport.roJSport.ro

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.