cugirPe un teren greu, impracticabil, Metalurgistul Cugir a reușit să obțină trei puncte prețioase în cadrul etapei cu numărul 12 din Liga a III-a, Seria a V-a. Elevii lui Călin Moldovan au dat lovitura pe final când Ov. Stoianof a fost faultat în careu de Daniel Oșan, iar Constantin Cocină a transformat penalty-ul. 


Partida a început excelent pentru Metalurgistul Cugir, elevii lui Călin Moldovan solicitând o lovitură de la 11 metri la o fază în care Marian Negrescu a fost lovit în figură, iar centralul Mihai Spînu (Cluj-Napoca) a dictat lovitură liberă indirectă.

Hulea Install - Extinderi conducte, bransamente, verificari, revizii, ISCIR, instalator autorizat ANREHulea

Până la pauză goalkeeper-ul Daniel Oșan s-a evidențiat, în vreme ce gazdele au expediat singurul șut pe spațiul porții din toate cele 90 de minute.

În repriza secundă Călin Moldovan l-a trimis în teren pe Ovidiu Stoianof, iar mutarea s-a dovedit a fi câștigătoare. Mai întâi Cocină trimite ca la fotbal pe plajă în bară. Tot el șutează, iar goalkeeeper-ul Daniel Oșan respinge balonul în bara porții.

Scorul a fost deschis în minutul 79 de Cosntantin Cocină, acesta a transformat penalty-ul obținut de Stoianof, atacantul cugirenilor scăpând singur cu portarul Daniel Oșan și a fost faultat de acesta.


Dans în ploaie și trei puncte meritate!

Partida de la Dorolț a reprezentat probabil cea mai dificilă partidă pentru elevii lui Călin Moldovan și asta nu din pricina adversarului ci din cauza gazonului care s-a transformat încet, încet într-o adevărată orezărie.

Cugirenii totuși s-au organizat mai bine și au reușit să înscrie, dar trebuie precizat faptul că Metalurgistul s-a aflat și în zodia ghinionului, aceștia lovind bara în repetate rânduri.


sigla-metalurgistul-cugir

1
Popescu
20
Cioban
22
Bactăr
21
Negrescu
5
Maftei
7
Cocină
13
Covaciu
24
M. Popa
16
Tăban
18
Udrea
8
Itu (C)

 

FOTO: Sportul Sătmărean

 

Echipamente sportive JOMA - JSport.roJSport.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.