Viitorul Santimbru-Muresul Vintu de Jos Supercupa61Mureșul Vințu de Jos și Viitorul Sântimbru au oferit un regal fotbalistic la Galda de Jos în cea de a 5-a ediție a Supercupei AJF Alba, duelul terminându-se cu victoria echipei nou promovate în Liga a 3-a, care s-a impus cu 6-3 (3-1). A fost debutul lui Fane Fogoroși pe banca Vințului într-o partidă oficială, pe când, de partea cealaltă Dan Comșa s-a aflat la ultimul meci. Ambii tehnicieni au aplaudat spectacolul de pe teren, Comșa recunoscând superioritatea adversarilor, iar Fogoroși precizând că se bucură mult pentru acest trofeu.

Cei doi tehnicieni care s-au aflat față în față la duelul de vineri, de la Galda de Jos au fost colaboratori la CSM Sebeș în Liga a 3-a în urmă cu mai multe sezoane. Fane Fogoroși și-a pus amprenta pe jocul echipei sale, care a trecut peste incertitudinea care planează deasupra viitorului și a demonstrat că este un grup unit.

Hulea Install - Extinderi conducte, bransamente, verificari, revizii, ISCIR, instalator autorizat ANREHulea

”Am făcut un meci bun, dar cel mai important este faptul că a fost spectacol pe teren și spectatorii au avut ce să vadă. Este un trofeu nou pentru mine și mă bucur că l-am câștigat. Îi felicit și pe cei de la Sântimbru! Nu mă întrebați pe mine despre viitorul echipei sau dacă vom continua în Liga a 3-a, oficialii echipei sunt cei care trebuie să dea răspunsuri la astfel de întrebări, pe mine mă interesează doar vestiarul. Este foarte bine că băieții mei au protestat, au făcut-o pe merit. Este o atmosferă bună la care nu mă așteptat având în vedere incertitudinea”, a declarat Ștefan Fogoroși, antrenorul Mureșului Vințu de Jos.

  • Dan Comșa: ”Vințu a fost peste noi”

Cu toate că și-a dorit extrem de mult victoria la ultimul meci pe banca echipei din Sântimbru, Dan Comșa a fost nevoit să se declare învins, acesta dând dovadă de fair-play după ce a recunoscut superioritatea adversarului.â

”Am întâlnit o echipă de Liga a 3-a, care ne-a fost superioară și care a câștigat pe merit acest trofeu. Pentru mine se încheie o etapă importantă, însă sunt sigur că Viitorul Sântimbru va rămâne o forță în Liga a 4-a și va avea un cuvânt greu de spus în fotbalul din Alba. Sper să se lupte pentru promovare și să continue acest proiect frumos”, a precizat Dan Comșa, antrenorul Sântimbrului aflat la ultimul meci pe banca echipei prezidată de Adrian Hulea.

Echipamente sportive JOMA - JSport.roJSport.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.