S-a reluat Liga a 4-a! În primul meci din retur, Olimpia Aiud și CS Soda Ocna Mureș au terminat la egalitate, scor 1-1 (0-1), după golurile marcate de R. Țălnar (51), respectiv C. Ivașcu (7 – lovitură liberă de la 30 de metri). A fost un joc spectaculos cu faze multe la ambele porți, însă terminat cu o remiză, la duelul în care cele două echipe și-au etalat echipele pentru returul Ligii a 4-a.

Circa 150 de spectatori au luat parte la primul duel din Liga a 4-a din 2017, pe Aiudelul, unde Olimpia Aiud a primit vizita echipei CS Soda Ocna Mureș. Soda a început mai bine meciul, iar Cătălin Ivașcu a punctat la primul spu meci în ”alb-albastru” în Liga a 4-a, printr-o lovitură liberă de la mare distanță, care l-a lăsat fără reacție pe Adrian Roman, noul goalkeeper al Olimpiei.

Hulea Install - Extinderi conducte, bransamente, verificari, revizii, ISCIR, instalator autorizat ANREHulea

Tabela a înghețat până după pauză, când Remus Țălnar a mutat insiprat, s-a introdus pe teren și a punctat în minutul 52, gol care avea să consfințească soarta acestei partide.

Ocnamureșenii au urcat pe 4 în clasament, cel puțin până mâine, având 23 de puncte, în timp ce Olimpia Aiud se află pe poziția a 10-a, cu 15 puncte.

Olimpia Aiud

A. Roman
Nagy
Oniga
Bălan
I. Sas
D. Vlad
Șușman
A. Sas
Drăgoi
Șimandi
Stancu-Dănciulescu

Rezerve: Alexa, R. Țălnar, Craiu, Ciubucă, Ghirca. Antrenor Remus Țălnar.

CS Soda Ocna Mureș

Țiboc
Vaidasigan
Rațiu
C. Ivașcu
Gabor
Dandoș
Csegoldi
Olar
Kiss
T. Cristea
I. Cociș

Rezerve: Decean, Moise, Miclea, Piroșca, I. Pereat, Bălțat. Antrenori Ionuț Pereat & Ovidiu Maier. 

Echipamente sportive JOMA - JSport.roJSport.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.