Telenovela fotbalistică dintre Gabriel Cotoară și CS Soda Ocna Mureș a luat sfârșit! Astăzi, fotbalistul a fost declarat liber de contract de către Asociația Județeană de Fotbal, semnând un contract valabil până în iarnă cu liderul Ligii a 4-a Șurianu Sebeș. Mijlocașul ocnamureșean ar putea debuta pentru noua sa formație, sâmbătă, în deplasare, la Energia Săsciori.

Intrat în dizgrația conducerii ocnamureșene și exclus din lotul echipei de Liga a 4-a, Gabriel Cotoară a fost declarat liber de contract de AJF Alba, după ce s-a constat că actele contractuale ale acestuia nu erau valide.

Hulea Install - Extinderi conducte, bransamente, verificari, revizii, ISCIR, instalator autorizat ANREHulea

„S-a finalizat totul, am și semnat cu Șurianu Sebeș și vreau să am parte de un alt început în cariera mea. Vreau să le mulțumesc celor de la Asociația Județeană de Fotbal Alba pentru corectitudinea și profesionalismul de care au dat dovadă. Celor de la Ocna Mureș le urez multă baftă în campionat”, a declarat Gabriel Cotoară.

Crescut la Liceul cu Program Sportiv Sebeș sub comanda profesorului Daniel Popa, Gabi Cotoară revine ”sub tutela” acestuia, de această dată la Șurianu Sebeș. Acesta ar putea debuta pentru noua sa formație, sâmbătă, în jocul contra celor de la Energia Săsciori.

Echipamente sportive JOMA - JSport.roJSport.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.