Surianu Sebes-Muresul Vintu de Jos47Șurianu Sebeș și Mureșul Vințu de Jos au remizat 0-0 în meciul direct din etapa a 20-a a Ligii a 4-a Alba, rezultat care a mulțumit cel mai mult pe liderul Viitorul Sântimbru, echipă care s-a distanțat la 3 puncte după victoria cu Unirea Alba Iulia din weekend. Spectacolul a lipsit cu desăvârșire în Arini, Mureșul Vințu de Jos refuzând atacul, iar Sebeșul lovindu-se de o apărare puternică și un portar cu experiență, care a avut înger păzitor – transversala, ce l-a salvat în două rânduri. 

Cu toate că lumea prezentă în număr mare la derby-ul din Arini se aștepta la o încleștare de foc, fotbalul adevărat a lipsit, în special golurile și fazele de poartă. Sebeșul s-ar putea simți ghinionistă având în vedere că a lovit de două transversala porții lui Bănică, portar care rămâne fără gol primit după 5 partide în tricoul Mureșului Vințu de Jos.

Hulea Install - Extinderi conducte, bransamente, verificari, revizii, ISCIR, instalator autorizat ANREHulea

Mihai Manea: ”Am fost mai buni”

Antrenorul Șurianului Sebeș, Mihai Manea a precizat că partida a fost peste nivelul Ligii a 4-a și a ținut să sublinieze faptul că formația sa a fost mai bună în partida de sâmbătă.

Surianu Sebes-Muresul Vintu de Jos90”A fost un meci peste nivelul Ligii a 4-a cu două echipe bune. La meciul de astăzi (n.r. – sâmbătă) echipa noastră a fost mai bună, dar nu am avut parte de noroc, însă vom juca meciurile rămase la victorie. Nu cred că puteam tranșa campionatul dacă intrau acele bare, deoarece mai sunt multe meciuri de jucat, dar din păcate, norocul face parte din fenomen. Eu îmi felicit jucătorii pentru că au dat dovadă de atitudine și pentru că și-au dominat adversarul în marea parte a meciului, un adversar foarte puternic. Am păcătuit în atac pentru că suntem tineri și ne-a fost teamă să atacăm decisiv”, a decalrat Mihai Manea, antrenor Mureșul Vințu de Jos.

Dan Mănăilă: ”Ne batem ca chiorii între noi în loc să defilăm în Liga a 3-a”

Dan Mănăilă a lansat un mesaj în stilul caracteristic imediat după încheierea jocului, subliniind faptul că dacă cele două formații ar fuziona, echipa mare ar defila în Liga a 3-a. Cum acest lucru nu se poate, Dan Mănăilă s-a întors la ideea meciului direct și a apreciat faptul că formația sa a adăugat o cărămidă proiectului de la Vințu de Jos.

Surianu-Vintu1”Nu pot să înțeleg cum două echipe fantastic de bune nu și-au dat mâna în iarnă să facă din aceste cluburi o singură echipă. Aceste două loturi pot să defileze în Liga a 3-a. Noi ne batem ca chiorii noi între noi și diluăm fotbalul. Îmi felicit adversarul, au o echipă foarte bună, sunt caractere și antrenorul a dat dovadă de mult fair-play. Rezultatul este foarte bun pentru noi și este o cărămidă pusă la proiectul nostru. Eu repet, campionatul se va juca până în ultima etapă! Ocaziile au lipsit pentru că s-au întâlnit două echipe foarte bune. În continuare cea mai mare șansă la câștigarea campionatului o are Viitorul Sântimbru”, a declarat Dan Mănăilă, antrenorul Mureșului Vințu de Jos.

 

Echipamente sportive JOMA - JSport.roJSport.ro

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.