unirea..288După câteva săptămâni de pregătire alături de Performanța Ighiu, tehnicianul divizionarei terțe i-a recomandat juniorului Denis Dup să caute o formație pentru care să volueze, deoarece la Performanța Ighiu șansele lui să joace erau destul de reduse.

În acest moment Denis Dup este aproape de o revenire la Unirea Alba Iulia, însă pe fir au mai intrat și ASC Pianu 2013 și Mureșul Vințu de Jos formații interesate și ele de împrumutul tânărului jucător.

Hulea Install - Extinderi conducte, bransamente, verificari, revizii, ISCIR, instalator autorizat ANREHulea

„E un jucător de viitor, dar în momentul acesta are nevoie de jocuri”, a punctat scurt Adorian Himcinschi, antrenorul echipei Performanța Ighiu.

În acest moment situația lui Dup este delicată deoarece fotbalistul a semnat cu Performanța Ighiu, însă nu se știe cu exactitate dacă anagajamentul va fi înregistrat sau nu de către oficialii clubului din Ighiu.

La nici 18 ani, Denis Dup a fost unul dintre jucătorii de bază ai Unirii alba Iulia în prima parte a sezonului, iar Performanța Ighiu a încercat să profite de faptul că acesta nu avea contract la gruparea din Cetatea Marii Uniri.

Echipamente sportive JOMA - JSport.roJSport.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.