industria-galda-de-jos-millenium-giarmata36Industria Galda de Jos se deplasează vineri la Timișoara pentru meciul cu echipa secundă a prim divizionarei ACS Poli Timișoara. Elevii lui Paul Ciucă au moral bun înaintea disputei din Banat, însă întâlnirea de pe stadionul „Calor” le dă emoții fotbaliștilor găldeni. 

Măcinat de problemele de lot, tehnicianul Paul Ciucă va fi nevoit să improvizeze în partida de la Timișoara. Nu mai puțin de patru jucători absentează din tabăra „galben-albaștrilor”. Alin Câmpean va susține examenul de promovare la arbitri, în vreme ce Flaviu Baghiu nu s-a pregătit alături de echipă fiind plecat în Franța. Alexandru Man și Ionuț Cioplântă acuză probleme medicale, iar prezența lui Daniel Lupșan la Timișoara este pusă sub semnul întrebării deoarece acesta lucrează schimbul doi în această săptămână.

Hulea Install - Extinderi conducte, bransamente, verificari, revizii, ISCIR, instalator autorizat ANREHulea

„Ar fi o surpriză să nu pierdem, să facem egal și o mare surpriză să câștigăm. Întâlnim o echipă care marchează mult, noi primim gol la fiecare joc, jucăm în deplasare, dar noi credem în șansa noastră și o să ne jucăm cu ardoare”, a declarat Paul Ciucă, antrenorul echipei Industria Galda de Jos!

Partida de la Timișoara se anunță a fi un adevărat derby, cele două formații fiind despărțite de doar două puncte în clasament. Industria Galda de Jos se află pe locul secund cu 12 puncte, iar ACS Poli II se situează pe locul trei cu 10 puncte.

 

 

Echipamente sportive JOMA - JSport.roJSport.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.