Cel de-al 5-lea episod al ”Derby de Alba” din actualul sezon, este pe cale să se consume, vineri de la ora 17.00, fiind programată întâlnirea dintre Performanța Ighiu și Unirea Alba Iulia. A început deja meciul la distanță, cu declarații între oficialii celor două grupări, un ”război” între Adorian Himcinschi și Armand Popescu, însă în cele din urmă, cei doi antrenori, Mihai Manea și Adorian Himcinschi ne-au precizat că vor spectacol pe teren. Atât!

Performanța Ighiu, echipa gazdă di naceastă confruntare vine după două succese, contra Cetate Deva și Gloria Lunca Teuz Cermei, iar Mihai Manea vrea să ”lovească” la capitolul experiență, având fotbaliști experimentați și pregătiți să treacă peste rigorile acestui examen!

Hulea Install - Extinderi conducte, bransamente, verificari, revizii, ISCIR, instalator autorizat ANREHulea

„Este un derby de Alba, așa cum zice toată lumea, în care vom întâlni o echipă bună, tânără, lipsită de experiență, iar noi vom încerca să ne continuăm perioada pozitivă. Pentru mine este un meci special, pentru că întâlnessc fosta mea echipă, și îmi doresc ca la final să câștige cine este mai bun, dar să primeze spectacolul și fair-play-ul”, a declarat Mihai Manea, antrenorul Performanței Ighiu.

Manea are parte și de o ușoară relaxare în ceea ce privește pregătirea acestui derby, având în vedere că întreg lotul său este valid pentru duelul cu Unirea.

Adorian Himcinschi este persoana de care se leagă cele mai bune rezultate ale echipei din Ighiu din istoria formației, acesta fiind demis în turul campionatului, după un eșec la Deva. ”Him” a preluat Unriea Alba Iulia, unde dorește să contruiască o echipă puternică, tânără, bazată pe jucători din propria pepinieră. După declarația acordată la finalul partidei cu Șebișul, care i-a stârnit reacția nervoasă lui Armando Popescu, Adorian Himcinschi s-a rezumat înainte de meci și a precizat că:

„Mergem să jucăm, sper să iasă un spectacol sportiv și cel mai bun să câștige!”.

Dacă Mihai Manea are întreg lotul valid, prietenul său, Adorian Himcinschi nu poate spune același lucru. Pentur duelul cu Ighiu Unirea nu va conta pe Goguța – accidentat, lipsind de la antrenamentele din această săptămână și Ioani, Iacșa, Lasconi și Davidaș – nerefăcuți.

Cea mai mare problemă pentru Himcinschi este suspendarea lui Ciprian Selagea, cel mai bun jucător al echipei din Cetatea Marii Uniri.

 

Echipamente sportive JOMA - JSport.roJSport.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.