În primul meci al acestui weekend din Liga a 4-a, Energia Săsciori și Sportul Petrești au terminat la egalitate, scor 1-1 (1-0), întâlnirea fiind un veritabil derby al zonei! Golurile au fost marcate de Petruse (33 – penalty), respectiv Sava (70), iar rezultatul nu a mulțumit niciuna din cele două tabere. 

Duel nedecis în derby-ul de pe Valea Frumoasei. Energia Săsciori a început mai bine meciul, iar în minutul 33 a înscris prin Petruse, după un penalty corect acordat de centralul partidei, scor care s-a înregistrat până după pauză.

Hulea Install - Extinderi conducte, bransamente, verificari, revizii, ISCIR, instalator autorizat ANREHulea

Sportul Petrești a căutat egalarea, însă a pătimit la finalizare, A. Lazăr, goalkepeer-ul gazdelor având parade bune în fața atacanților adverși. Egalarea a venit în minutul 70, când Sava și-a trecut numele pe lista marcatorilor.

Cu acest rezultat, Energia Săsciori a ajuns la 15 puncte în clasament, iar Sportul Petrești la 31, însă în cazul unor rezultate favorabile pentru echipele din plutonul fruntaș, echipa lui Fane Fogoroși ar putea pierde lupta cu echipele clasate pe primele 5 poziții.

Energia Săsciori

A. Lazăr
G. Avram
B. Ștefan
I. Petruse
I. Bănățan
Doștețan
A. Aloman
Bulgaru
Nazarie
Fîntînă
Borza

Antrenor Ioan Marcu.

Sportul Petrești

Barzog
Ignat
Gavriluță
Nemeș
A. Albu
Samoilă
Pamfiloiu
Miheșan
D. Ianc
Schiau
Sava

Au mai intrat: Stancu, C. Popa, Scrob, Rahovean. Antrenor Ștefan Fogoroși.

Echipamente sportive JOMA - JSport.roJSport.ro

2 COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.