Meci de grad zero, sâmbătă, de la ora 17.00, pe Galda Arena! Industria Galda de Jos ocupanta poziției a 3-a în clasament, va întâlni liderul Național Sebiș, fomația din Arad având un punct peste trupa lui Paul Ciucă. Galda nu știe ce înseamnă eșecul în 2017, având 5 victorii și două remize, dar și serie fabuloasă de 10 meciuri fără înfrângere, serie care pare greu de realizat, având în vedere problemele financiare, care macină clubul din județul Alba.

A fost o cursă de-a șoarecele și pisica pentru fotoliul de lider, în special în retur, când Galda, Reșița și acum Sebiș s-au urcat pe prima treaptă a podiumului. Industria a remizat în utlima etapă și a predat ștafeta, iar acum Sebișul vine în Alba pentru a-și consolida poziția, însă va avea parte de o replică tare din partea unei formații extrem de bine legate!

Hulea Install - Extinderi conducte, bransamente, verificari, revizii, ISCIR, instalator autorizat ANREHulea

„Întâlnim principala candidată la promovare, alături de CSM Reșița și Ripensia, o echipă cu o prezență fizică importantă, dar în același timp tehnică și cu trasee clare de jos, cu un antrenor inteligent, o conducere iscusită și întrunesc toate condițiile unei echipe care își dorește să ajungă în Divizia B. Eu am încredere în băieții pe care îi antrenez, în caracterul și puterea lor de luptă, iar cei care vor veni sâmbătă la Galda… nu o să le pară rău”, a declarat Paul Ciucă.

Antrenorul Industriei nu se va putea baza la acest joc pe Cioplântă – accidentat și Weiner – (pleacă în Germania pentru o săptămână), iar R. David, Baghiu, Frențiu și Goronea sunt incerți.

Național Sebiș traversează o perioadă bună, cu 3 succese la rând, și vine în Alba pentru a tranșa lupta la vârf. Unul dintre cei mai importanți fotbaliști ai grupării din Arad, Alexandru Avramescu a vorbit pentru sportarad.ro despre acest joc.

„Într-adevăr, Galda e o echipă incomodă, ce nu are mari individualități, dar se bazează pe unitatea grupului. Am simțit ce pot din teren la meciul tur, la un moment dat ne conduceau, dar nici noi nu stăm rău la capitolul dorință și caracter. Am luat trei puncte importante atunci, dar miza e și mai mare sâmbătă. E un derby de clasament cu 6 etape înainte de finalul sezonului, cine câștigă ia o opțiune importantă pentru promovare. Sperăm să fim noi aceia, e timpul pentru așa ceva, victoria e scopul deplasării noastre”, spune mijlocașul Naționalului, care a mai jucat la Galda de Jos în urmă cu două sezoane pe când îmbrăca tricoul Cugirului.

În echipa Sebișului se află și Cristian Kilin, cugireanul care a evoluat un sezon sub comanda lui Paul Ciucă.

Echipamente sportive JOMA - JSport.roJSport.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.