unirea-alba-iulia-ripensia-timisoara24Industria Galda de Jos va avea parte în acest final de săptămână, de un nou meci de foc, un derby pentru podiumul seriei a 4-a, contra formației Ripensia Timișoara, echipă care nu a mai pierdut niciun meci din prima etapă. Galda vine după pasul greșit făcut la Lugoj, iar Paul Ciucă își dorește victoria contra formației istorice din Timișoara, chiar dacă are serioase probleme de lot. Ambele echipe se află la eglaitate de puncte în clasament – fiecare câte 19, Ripensia aflîndu-se pe locul al 3-lea cu un golaveraj mai bun față de adversarii de sâmbătă.

Galda vrea să treacă peste pasa proastă în care a adunat un singur punct în 3 etape, chiar dacă va avea parte de un meci de foc, contra unei echipe puternice, Ripensia Timișoara având un singur meci pierdut în actualul sezon, 0-3 cu Național Sebiș.

Hulea Install - Extinderi conducte, bransamente, verificari, revizii, ISCIR, instalator autorizat ANREHulea

Întâlnim o formație care nu a mai pierdut de două luni jumate, echipa cu cea mai bună posesie, o linie de mijloc extrem de tehnică, dar sperăm că a trecut pasa proastă și nu se va mai întâmpla ca la Lugoj, când am jucat foarte bine și am pierdut. Din păcate avem absențe, Lupșan – suspendat, Frențiu – accidentat, dar sperăm că cei care vor intra în locul lor își vor face datoria și nu este un secret – ne dorim victoria!

Pe lângă Man, care abia a revenit la antrenamente, Paul Ciucă nu este sigur de prezența în teren a lui Boloș și Mureșan, fotbaliști care nu sunt la capacitate maximă.

  • Ripensia – de temut în confruntările cu echipele din Alba

Ripensia Timișoara a adunat 19 puncte în actualul sezon, clasându-se pe poziția a 3-a înainte de etapa a 11-a, pierzând o singură dată până în prezent, în prima etapă, cu Național Sebiș. În meciurie contra conjudețenelor din Alba, ”Ripi” a obținut două succese, ambele în deplasare, un 4-1 contra Ighiului și un 1-0 contra Unirii Alba Iulia.

Ripensia a câștigat ultimul meci din campionat cu 3-0 la ”masa verde”, după ce Becicherecu Mic nu a intrat pe teren la această partidă în urma unui protest.

Echipamente sportive JOMA - JSport.roJSport.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.