Viitorul Santimbru-Performanta Ighiu18Ziua de sâmbătă va fi dedicată derby-urilor locale! La Vințu de Jos, echipa antrneată de Fane Fogoroși se va duela cu Performanța Ighiu, în vreme ce la Cugir se vor duela Metalurgistul Cugir și Industria Galda de Jos.

La ora 10:00, arena Mureșul din Vințu de Jos va găzdui partida dintre Mureșul și Performanța Ighiu. Totuși locația partidei ar putea fi înlocuită în cazul în care condițiile meteo nu vor fi favorabile.

Hulea Install - Extinderi conducte, bransamente, verificari, revizii, ISCIR, instalator autorizat ANREHulea

De la ora 11:00 la Cugir va avea loc partida amicală dintre Metalurgistul Cugir și Industria Galda de Jos. Cele două divizionare terțe se vor duela pe una din cele două arene din Cugir.

Vineri de la ora 18:00, stadionul „Arini” din Sebeș va găzdui disputa amicală dintre Șurianu Sebeș și Cetate Deva. Gruparea din Sebeș va disputa primul amical de la revenirea lui Mihai Manea din concediu, iar DREAM TEAM-ul din Sebeș are șansa să-și arate din nou valoarea contra unei divizionare terțe.

Sâmbătă de la ora 18:00, stadionul „Cetate” II va găzdui disputa de verificare dintre Unirea Alba Iulia și AS Tineretul Șona, partidă la care va fi prezent și finanțatorul Mihai Hauptkorn.

 

 

 

Echipamente sportive JOMA - JSport.roJSport.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.