Antrenament Muresul Vintu de Jos6Viitorul Sântimbru a profitat și ea de problemele existente la Mureșul Vințu de Jos și le-a suflat defuncților de la Vinț antrenorul secund, pe ALexandru Kalanyos care nu e nimeni altul decât primul antrenor a lui Nicușor Stanciu.

După experiența nefastă la Vințu de Jos, Alexandru Kalanyos a optat pentru a pregăti Viitorul Sântimbru, formație pe care Vințul a înlăturat-o din lupta pentru titlu în sezonul trecut.

Hulea Install - Extinderi conducte, bransamente, verificari, revizii, ISCIR, instalator autorizat ANREHulea

„Am ajuns foarte entuziasmat, am găsit un lot de 20 de jucători. Cred că băieții au  fost foarte entuziasmați de ceea ce am pregătit astăzi, jumătate din cei de la Sântimbru mi-au fost elevi”, a declarat Alexandru Kalanyos, antrenor principal Viitorul Sântimbru.

Alexandru Kalanyos va avea parte de un debut extraordinar de dificil, deoarece în prima rundă va întâlni gruparea favorită la titlul de campioană, Șurianu Sebeș, formație pregătită de Doru Oancea și Mihai Manea.

„Mă pregătesc pentru meciul de sâmbătă și sper ca venirea mea să aducă un plus de valoare. Sunt dezamăgit de Vinț, păcat! O echipă care se putea bate la primele trei locuri. Am studiat foarte bine și Șurianu Sebeș. Nu mi-e teama neapărat de jocul lor, ci de individualități”, a mai adăugat Kalanyos.

Transferat la Anderlecht, Nicușor Stanciu și-a invitat profesorul la meciul de duminică cu Muntenegru, iar primul tehnician al briliantului din Alba Iulia va fi în tribunele stadionului Cluj Arena.

Echipamente sportive JOMA - JSport.roJSport.ro

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.