Unirea Alba Iulia-Rapid CFR Teiuș Cupa României80Unirea Alba Iulia a trecut de ASC Pianu 2013 la Juniori A1 cu 3-2, echipa din Alba Iulia revenind de la 0-2. La această victorie a contribuit din plin și Cătălin Suciu, însă nu cu paradele sale cu care ne-a obișnuit, ci din postura de atacant. Acesta a intrat pe teren în repriza secundă a meciului de la Pianu cu tricoul numărul 10 și cu banderola pe braț, reușind să puncteze o dată și având alte două bare.

După ce a ajuns la loturile naționale de juniori și la antrenamentele Stelei din postura de portar, Cătălin Suciu a apelat la o ”nebunie a portarilor” și a renunțat la postul său pentru o zi. Acesta a fost introdus pe teren în meciul juniorilor A1 de la Pianu de Jos din postura de atacant, iar uniristul a marcat o dată și a lovit bara în două rânduri, fiind unul dintre cei mai buni oameni de pe teren în victoria cu 3-2 reușită în fața pienarilor.

Hulea Install - Extinderi conducte, bransamente, verificari, revizii, ISCIR, instalator autorizat ANREHulea

”Ca portar trebuie să fii nebun, de aceea am și ales să joc un meci ca atacant. Îmi place să joc orice post și să ajut echipa prin orice modalitate. Am intrat la pauză la scorul de 2-1 pentru adversari și la prima atingere am dat golul de 2-2 printr-o acțiune individuală. Am mai avut două bare, dar de azi, o să revin la ce sunt eu cel mai bun (în poartă) și sper ca duminică să învingem la Daia”, a declarat Cătălin Suciu, portarul Unirii Alba Iulia.

Astfel de episoade au mai existat la nivelul fotbalului județean, Georgian Costea punctând mai multe goluri după ce a lăsat mănușile de portar la Rapid CFR Teius. Fotul portar al CS Ocna Mureș, Szabo a marcat și el, tot la Pianu de Jos, iar Cocârcă, portarul-antrenor al Pianului a punctat anul trecut la Teiuș de două ori. Cătălin Suciu este obișnuit cu golurile, acesta fiind principalul executant al penalty-urilor la formația din Cetatea Marii Uniri.

Echipamente sportive JOMA - JSport.roJSport.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.