Industria Galda de Jos nu trece pin cea mai fastă perioadă, asta pentru că finanțările de la bugetul local nu mai sunt sigure, iar echipa de la Liga a III-a, va fi nevoită să depună proiect pe Legea 350/2005, ceea ce înseamnă că fondurile ar ajunge în contul clubului undeva în luna Mai. 

Jucătorii au fost anunțati de conducerea clubului din Galda de Jos că până în luna Mai vor fi nevoiți să evolueze fără salarii și fără prime, iar aceștia au acceptat. Cei mai vechi jucători ai „galben-albaștrilor” susținând ideea de a evolua gratuit până la remedierea situației, aceștia fiind uniți în a ajuta echipa să depășească aceste momente dificile.

Hulea Install - Extinderi conducte, bransamente, verificari, revizii, ISCIR, instalator autorizat ANREHulea

„Jucătorii au înțeles situația s-au comportat chiar exemplar. Cei care vor avea probleme și nu vor avea loc de muncă o să cautăm o sursă privată de finanțare. Mi se pare fantastic că au înțeles, asta înseamnă să iubești fotbalul. Deci nu ne permitem să mai achităm salarii și prime de meci. Vom strânge bani pentru cheltuielile obligatorii”, a declarat Marcel Georgiu, președintele echipei Industria Galda de Jos.

Totuși conducătorii Industriei Galda de Jos caută soluții în mediul privat pentru ca totuși jucătorii să primească și stimulente de ordin financiar.

Echipamente sportive JOMA - JSport.roJSport.ro

8 COMENTARII

  1. galda una dintre cele mai bogate comune din tara nu mai au bani saraci de ei .comuna galda nu merita echipa in liga a 3 a ce sa faca ei acolo înafara de a se mentine

  2. R E S P E C T pentru acesti OAMENI in primul rand si in al doilea rand FOTBALISTI ! Inca odata demonstreaza ceea ce inseamna fotbalul pentru ei ,”TOTUL” !! Bravo baieti,exemplu de oameni ce sunteti! Nu degeaba si vorba “FOTBALUL ESTE O LECTIE DE VIATA ” ,nu doar un simplu sport .Echipa judetului ALBA sunteti voi ! Succes in acest retur !

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.