lunca-farauUn meci cu un deznodământ extrem de interesant mi-a atras atenția la finalul săptămânii trecute. Fortuna Lunca Mureșului, liderul autoritar al Seriei a 2-a din Liga a 5-a a câștigat meciul cu Progresul Fărău, disputat duminică la Lunca Mureșului cu 6-1. Știam forța ofensivă a fotbaliștilor din Lunca, însă… jucătorii  echipei Fortuna au punctat doar 3 goluri din cele 6, restul au fost marcate de fotbaliștii Fărăului, Alin Morariu și Ioszef Szekely, o ”performanță” greu de egalat și în fotbalul mare.

Cei doi jucători au făcut exact contrar numelui echipei a cărei echipament îl îmbracă Fă-Rău 🙂 și au ajutat Lunca Mureșului să își adjudece categoric victoria. Mai mult decât atât, Alin Morariu a reușit o dublă, însă la golurile sale se bucurau doar adversarii pe teren. Acesta l-a învins pe colegul său din poartă, Milic, în minutele 23 și 68.

Hulea Install - Extinderi conducte, bransamente, verificari, revizii, ISCIR, instalator autorizat ANREHulea

Și cum cireașa a fost pusă pe tort, aceasta trebuia fixată, iar acest ”artificiu” a fost executat de Szekely, care a marcat cel de-al 4-lea gol al echipei sale… 3 în proprie poartă.

Fotbalistul Progresului Fărău, Alin Morariu poate trece mai ușor peste această ”izbândă”, uitându-se și în curți mai mari, precum FC Viitorul Constanța (Puțanu a marcat două autogolrui într-un meci cu Steaua), Reims (Mandi a reușit o dublă în propria poartă contra PSG-ului) sau Stoke City (Jon Walters a reușit această ”performanță” într-un meci cu Chelsea și a ratat și un penalty).

Cu cele două goluri marcate în poarta sa, Morariu se înscrie cu siguranță la titlul de… auto-golgheter al fotbalului județean.

sursa foto: Fortuna Lunca Mureșului – facebook.com, www.whitehatmedia.com

Echipamente sportive JOMA - JSport.roJSport.ro

1 COMENTARIU

  1. FORZA SPORTUL ! Speram ca ne onorati cu prezenta la prima …infrangere a lui FORTUNA !Salutam pe prietenul Vinte din Lunca , un conducator admirabil, o echipa ce merita sa joace in Liga a IV-a.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.