Dumbrava26Sorin Corpodean, prin Asociația KYDA, organizează, sâmbătă, de la ora 17.30, pe Stadionul ”Cetate” din Alba Iulia, cea de a doua ediție a evenimentului caritabil destinat copiilor de la Centrul Social Dumbrava – ”Fotbal prin suflet, familie prin fotbal”. Ziua se anunță una extrem de interesantă, cu foarte multe activități dedicate micilor iubitori de fotbal, tombole, meci demonstrativ între echipele ”Corpo&Friends” vs. Dinamo București Old Boys și un concert de zile mari susținut de faimoasa trupă Direcția 5.

După succesul de anul trecut al Proiectului ”Fotbal prin suflet, familie prin fotbal”, Asociația Keep Your Dream, prezidată de Sorin Corpodean, continuă să organizeze evenimente dedicate copiilor de la Centrul Social Dumbrava.

Hulea Install - Extinderi conducte, bransamente, verificari, revizii, ISCIR, instalator autorizat ANREHulea

Dacă anul trecut acțiunea proiectului s-a disputat pe stadionul echipei CFR Cluj-Napoca, în acest an, ”Fotbal prin suflet, familie prin fotbal” va avea loc pe stadionul ”Cetate” din Alba Iulia, cu începere de la ora 17.30.

Festivalul Fotbalistic Grassroots pentru copii născuţi în anul 2003 şi mai mici (băieţi şi fete) este cel care deschide evenimentul și cuprinde diverse activităţi şi competiţii fotbalistice (jonglerii cu mingea, lovituri la bară, ştafetă, turneu de fotbal). Toţi copiii care doresc să participe la aceste activităţile vor avea intrare gratuită prin zona vestiarelor de la Tribuna a 2-a a stadionului.

Nu lipsesc din program demonstraţia de zumba, coordonată de o echipă profesionistă din Cluj-Napoca, respectiv tombola (aparate foto, stick-uri de memorie, mingi, tricouri şi şepci personalizate), unde vor participa toți cei care au plătit biletul de intrare, care valorează 10 lei.

  • Meci caritabil de lux!

Capul de afiș al programului este ținut de duelul fotbalistic dintre ”Corpo&Friends” vs. Dinamo București OLD Boys, meciul urmând să se dispute de la ora 19.45, unde vor apărea fotbaliști ai fostei ”Generații de Aur” a României, printre care Florin Prunea, Tibor Selymeș, Dorinel Munteanu, Ionuț Lupescu, Adrian Ilie, Ioan Ovidiu Sabău, dar și alte glorii ale fotbalului românesc și județean.

  • Concert Direcția 5 – cireașa de pe tort!

De la ora 21.00, Stadionul ”Cetate” va găzdui concertul îndrăgitei trupe Direcția 5, iar toți cei prezenți se vor bucura de atmosfera evenimentului caritabil ”Fotbal prin suflet, familie prin fotbal”.

 

Echipamente sportive JOMA - JSport.roJSport.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.