Daruri Dumbrava Copii103În scurt timp, Mănăstirea Dumbrava își va deschide din nou porțile pentru noul sezon al programului social ”Fotbal pentru Suflet, Familie prin Fotbal”, inițiat de fostul mare arbitru FIFA al României, Sorin Corpodean. În acest an, cireașa de pe tort va fi pusă pe 27 august, când la Alba Iulia pe Stadionul ”Cetate” copiii de la Dumbrava vor avea sărbătoarea lor, iar invitați speciali vor fi membrii trupei Direcția 5.

Cu toate că nici nu ai ieșit bine ghioceii, Fotbalul pentru Suflet bate la porțile Familiei de la Dumbrava. În weekend-ul care urmează se vor relua activitățile Asociației ”KYDA”, iar imașurile din jurul centrului social de la Mănăstirea Dumbrava vor fi pline ochi de zâmbete, unite toate în mare familie a fotbalului.

Hulea Install - Extinderi conducte, bransamente, verificari, revizii, ISCIR, instalator autorizat ANREHulea

Sezonul se va întinde până în august, când va fi trasă cortina cu un eveniment de zile mari pe Stadionul ”Cetate” din Alba Iulia, punctul culminant al evenimentului fiind concertul celebrei trupe autohtone Direcția 5.

Marea familie a fotbalului din județul Alba a crescut începând cu debutul anului trecut, când copiii de la Centrul Social Dumbrava au pășit emoționați în lumea sportului rege și au devenit în timp protagoniștii unor proiecte extrem de interesante, care cu siguranță le-a adus căldură în sufletele lor inocente. Sorin Corpdean este principalul ”vinovat” al poriectului ”Fotbal pentru Suflet, Familie prin Fotbal” primind sprijin de la majoritatea oamenilor din fotbalul județean.

Fostul președinte al AJF Alba a reușit ca în acest an să invite la evenimentul din 27 august o mare trupă a muzicii românești, Direcția 5 acceptând să concerteze pentru copilașii de la Mănăstirea Dumbrava.

Echipamente sportive JOMA - JSport.roJSport.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.