Muresul Vintu de Jos-Olimpia Aiud1Vlad Ignat, portar care a activat la Mureșul Vințu de Jos în turul campionatului recent încheiat se află în tratative cu Performanța Ighiu, divizionara terță dorind să își betoneze acest post. Aceste discuții nu sunt noi, mai având loc și în vară, însă atunci părțile nu s-au înțeles. 

Vlad Ignat este unul dintre cei mai apreciați goalkeeperi din fotbalul județului Alba, acesta bifând echipe importante precum Unirea Alba Iulia, Real Valladolid, Corona Brașov, Dinamo București, Cugir sau Berceni. Portarul născut pe 16.10.1995 și-a făcut junioratul la Unirea Alba Iulia, apoi a plecat în Spania la Valladolid. După o accidentare a revenit în România, însă cariera sa a luat-o pe o pantă descendentă, acesta nemaigăsindu-și locul la nicio echipă.

Hulea Install - Extinderi conducte, bransamente, verificari, revizii, ISCIR, instalator autorizat ANREHulea

Discuțiile au fost confirmate de ambele părți, însă deocamdată nu s-a ajuns la niciun acord. Vlad Ignat ar putea fi al doilea transfer realizat de Performanța Ighiu de la Mureșul Vințu de Jos după înregimentarea lui Claudiu Oara.

Poarta Performanței Ighiu a fost apărată de Roberto Bodea în tur, portar care a dat siguranță între buturile ighiene, contribuind din plin la dobândirea statului de cea mai bună defensivă din serie.

Echipamente sportive JOMA - JSport.roJSport.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.