Weekend-ul viitor va debuta a doua ediție a Campionatului Județean de Futsal, care nu a mai stârnit același interes precum anul trecut în rândul echipelor afiliate din Alba. Dovadă că doar 3 formații din Liga a 4-a s-au înscris (Gaz Metan Valea Lungă, Inter Ciugud și Olimpia Aiud), restul fiind din Liga a 5-a. Vineri va avea loc o ședință tehnică la sediul AJF Alba, unde cele 13 formații vor fi împerechate și se va alege si sistemul competiției.

UPDATE: Voința Stremț s-a retras din competiție, însă la scurt timp s-a înscris Voința Beldiu, iar Campionatul de Futsal va avea 13 echipe

Hulea Install - Extinderi conducte, bransamente, verificari, revizii, ISCIR, instalator autorizat ANREHulea

Iată cele 13 formații înscrise la Campionatul Județean de Futsal 2017: Olimpia Aiud, Inter Ciugud, Gaz Metan Valea Lungă, Performanța Ighiu, AS Nicolae Linca Cergău, Tineretul Șona, Dacia Mihalț, Viitorul Răhău, FC Micești, Mureșul Vințu de Jos, Limbenii Limba, Sportul Sebeș. 

Interesant este faptul că 3 dintre echipele participante, au completat podiumul la prima ediție. Mureșul Vințu de Jos a devenit campioană, după ce a trecut de Olimpia Aiud în finală, iar Inter Ciugud a câștigat finala mică împotriva celor de la CS Ocna Mureș.

 

Echipamente sportive JOMA - JSport.roJSport.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.