Dragoș Bănică și Iulian Iclănzan sunt pe picior de plecare de la Performanța Ighiu, după ce aceștia au solicitat condiții financiare neobișnuite. Finanțatorul Armando Popescu a dat cărțile pe față și a precizat că s-ar fi înțeles cu jucătorii în anumite condiții, după care aceștia și-au schimbat opinia și nu s-au mai prezentat la echipă, lucru netolerat de conducere.

Mai mulți jucători au primit oferte, care conțineau și oferte de muncă, pe lângă căntractele cu clubul Performanța Ighiu. Printre aceștia s-au aflat și Dragoș Bănică, precum și Iulian Iclănzan, care au acceptat prima propunere, după care s-au sucit la 180 de grade și au solicitat să plece. Finanțatorul Armando Popescu a pus punctul pe ”i” și și-a exprimat dezamăgirea față de aceștia.

Hulea Install - Extinderi conducte, bransamente, verificari, revizii, ISCIR, instalator autorizat ANREHulea

„Performanța Ighiu nu are nicio datorie la nimeni! Primele venituri vor fi decontate în luna martie! Există niște datorii vechi, ale clubului, față de foștii jucători, pe care foștii conducători și le-au asumat”, a precizat în primă fază Armando Popescu.

  • ”Acești jucători au luat bani în avans de la mine!”

Armando Popescu a ținut să sublinieze faptul că cei doi fotbaliști nu erau în măsură să se răzvrătească, după ce au primit din buzunarul finanațatorului, bani în avans în momentul în care au semnat cu Șurianu Sebeș.

„Ei au luați bani în avans de la mine, mai departe situația lor diferă. Duminică seara, ne-am întâlnit cu toți jucătorii, inclusiv cu cei doi. Propunerea noastră a fost să îi angajăm, unuia i s-a propus să fie casier, iar altuia supraveghetor la monitoare. Bănică a refuzat oferta unui loc de muncă, motivând că, dacă lucrează nu se poate concetra la fotbal. El a cerut o anumită sumă, pe care clubul a acceptat-o, însă marți, lucrurile au luat o altă întorsătură. Am bătut palma cu cei doi, dar marți am primit un telefon că sunt jucători nemulțumiți. Bănică a venit cu alți 5-6 jucători la negocieri, Iclănzan a plecat acasă. Iclănzan are un salariu plătit în avans, de la Sebeș, bani pe care i-am dat eu. Bănică, mai mult, a primit un salariu, plus un ajutor financiar considerabil, pe care mi l-a solicitat în luna ianuarie. Dacă vor să plece, să își platescă datoriile, dacă nu, să munceasă pentru acei bani”, a precizat, tranșant, Armando Popescu.

De partea cealaltă, Iuian Iclănzan a precizat că regretă cele întâmplate, și că speră să ajungă la o înțelegere cu oficialii echipei din Ighiu, pentru a fi lăsat să plece.

„Nu îmi vine să cred că s-a ajuns aici. Eu nu mai vreau să mă întorc la Ighiu și sper să ajung la un acord, să îmi dea actele. Am vorbit și cu Bănică, nici el nu mai dorește să continue. Am primit ceva semnale din zonă, dar nu pot să mă pronunț până nu sunt cu actele în mână. Sper să înțeleaga situația, dar eu nu mai vreau să continui acolo. Vreau să îi mulțumesc domnului Armando Popescu pentru ceea ce a făcut pentru noi la Sebeș”, a declarat Iulian Iclănzan.

Oficialii Ighiului caută în aceste momente soluții pentru a rezolva situația, având în vedere că vineri, este programată plecare într-un cantonament centraliza, la Codlea.

În cazul în care fundașul își va primi documentele, acesta ar putea să redevină coleg cu Ionuț Tătar, Mădălin Popa și Ovidiu Stoianof, la echipa de sub Drăgana, Metalurgistul Cugir.

Potrivit unor surse, Dragoș Bănică ar putea reveni la Șurianu Sebeș, formație pentru care a evoluat în turul de campionat, contribuind din plin la parcursul perfect a lliderului din Liga a 4-a.

Echipamente sportive JOMA - JSport.roJSport.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.