ASC Pianu - Viitorul Santimbru75Autor a 11 goluri în prima parte a sezonului, Dorel Grecu este curtat de Euro Șpring, formație ce dorește să se întărească serios în această iarnă. 

Prestațiile lui Dorel Grecu (ASC Pianu 2013) nu au fost trecute cu vederea de către primarul comunei Șpring, Daniel Rusu, iar acesta din urmă nu a întârziat să demareze negocierile cu jucătorul favorit.

Hulea Install - Extinderi conducte, bransamente, verificari, revizii, ISCIR, instalator autorizat ANREHulea

”Mi-l doresc foarte mult. E jucătorul care îmi place cel mai mult din acest campionat de la echipele adverse, dar promis să nu mai dau bani pe jucători. Cred că e suficient cu ce le dau lor. Jucătorii din liga asta ar trebui lăsați să plece liberi unde vor. Eu așa le-am zis la ai mei”, a declarat Daniel Rusu, primarul comunei Șpring.

Euro Șpring a terminat turul pe locul 5, cu 29 de puncte acumulate în 15 etape, iar returul se anunță a fi unul extrem de interesant, în condițiile în care echipa lui Florin Berța se va întări considerabil.

Echipamente sportive JOMA - JSport.roJSport.ro

13 COMENTARII

  1. Bah rusule plăcerile se plătesc !!! Si cand mergi la femei tot asa le zici ?? Ca sa faca treaba gratis ca tie iti place cel mai mult de ele????!!:))))

  2. Da cu cei din Cugir cum ai procedat ?!! Dându-le teapa la bani la finalul turului si dându-le si un picior in fund ???’ Acuzându-i ca au blătuite meciul cu Sebes! Rușine Rusu acesta ar trebui sa fie numele tau!!!!!!!!

  3. Postaci de doi bani…comentati fara sa stiti gram de adevar. Dar nu ma mira caracterul vostru ,, curat” , sigur sunteti niste ,, baieti de bine ” ai fotbalului judetean care ati investit sume importante in Fotbal. Probabil acelasi caracter jegos va determina sa si comentati sib anonimat sau cu pseudonime care mai de care mai relevante…Bafta in continuare haiducilor….

  4. Bai rusule asa ai zis si cand nea Lae Muntean ne-o adus la super amicalul cu tine la Spring , cand erai in liga 5 in iarna si ne-ai promis marea cu sarea …. Si uni dintre noi or venit la tine crezând in promisiunile tale si cand colo ce sa vezi …….. Marea teapa ! Fara bani si cu acuze!poti sa vi sa spui ca nu-i asa dar realitatea nu poate s-o infirme nimeni , sti bine treaba asta! Hai Ceau rusane

  5. Intradevar primarul din Spring este un mincinos si un mare tepar.Majoritatea jucatorilor au plecat de la Spring fiindca nu si-au primit banii promisi.Cat despre afirmatia ”Jucătorii din liga asta ar trebui lăsati să plece liberi unde vor. Eu asa le-am zis la ai mei”este incredibil cum poti spune cu seninatate astfel de minciuni cand la Spring asta este una din marile probleme !

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.