Dalia Sport Daia Română - Șurianu 1945 Sebeș111Imediat după ce Mihai Manea și Raul Oargă au fost numiți în funcțiile de antrenor, respectiv antrenor secund, am fost curioși să aflăm reacția fostului antrenor al echipei Șurianu Sebeș, Doru Oancea. 

Contactat telefonic, Doru Oancea a răspuns și a fost foarte calm, deși în glasul său am simțit o oarecare dezamăgire, certă fiind investiția sufletească pe care acesta a făcut-o la Șurianu.

Hulea Install - Extinderi conducte, bransamente, verificari, revizii, ISCIR, instalator autorizat ANREHulea

„Am plecat la un drum cu echipa asta. De rămas în club rămân, dacă voi avea vreo ofertă, atunci o să antrenez, fără nici un fel de problemă. Mie îmi place să antrenez”, a declarat Doru Oancea.

Întrebat cum comentează decizia conducerii, Doru Oancea a fost tranșant. „Nu comentez în nici un fel. Și Mourinho a fost schimbat. Eu cred că la lotul pe care l-am avut, am făcut lucruri foarte bune la Sebeș. Am jucat mereu cu șapte juniori în teren. Probabil dacă marcam golurile la ce ocazii am avut, eram pe alt loc. În afară de meciul cu Pianu în care am jucat care pe care, pot spune că restul adversarilor au refuzat jocul”, a mai punctat Doru Oancea.

Totodată, antrenorul a dorit să elucideze varianta Sportul Petrești, acesta spunând că nu a avut discuții cu nimeni și cu siguranță nu va ajunge la Sportul Petrești în perioada următoare.

30 de puncte a strâns Șurianu Sebeș cu Doru Oancea pe bancă, acumulând 9 victorii, 3 remize și 3 eșecuri.

Echipamente sportive JOMA - JSport.roJSport.ro

4 COMENTARII

  1. ce sa faca acest ANTRENOR la o echipa care doreste sa promoveze , el nu a avut performanta nici la juniori , la echipa mare e foarte greu , e palaria mult prea mare , el pe unde a antrenat doar la injuraturi a stat bine din acest punct , trebuie lucrat mult la aceasta mentalitate !

  2. era bun un antrenor cu experienta pentru o promovare ,un exemplu bun …: nu au dat doi bani pe Comsa si uite acum este pe primul loc , nu le placea ca este un om calm care stia sa vorbeasca frumos ,care ii determina pe jucatori sa vina cu placere , dar cand un oancea care mereu doar apostrofa si adresa injurii normal se vede rezultatul ….. binenteles aceste lucruri le dobandesti doar daca ai pregatire … ceea ce lasa de dorit la altii !

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.