Sâmbătă, de la ora 15.00, pe “Arena Cugir”, în cadrul etapei a 20-a din Liga a III-a, se vor înfrunta două echipe de tradiție ale fotbalului județean: Metalurgistul Cugir și FC Unirea Alba Iulia. 

Derby-ul judeţean are o încărcătură emoţională suplimentară, dat fiind faptul că în echipa amfitrionilor evoluează trei foști uniriști, Paul Păcurar, Ionuţ Grozav şi portughezul Vitinha.

Hulea Install - Extinderi conducte, bransamente, verificari, revizii, ISCIR, instalator autorizat ANREHulea

Metalurgistul Cugir, care traversează o perioadă foarte bună, îşi propune să se menţină la un singur punct în spatele liderului Şoimii Lipova, lucru pe care îl poate reuşi doar printr-o victorie.

De partea cealaltă, uniriştii au un moral bun după victoria de pe teren propriu cu CNS Cetate Deva şi vor să dea o replică solidă oponenţilor.

Pe teren propriu cugirenii au înregistrat şase victorii, două egaluri și o înfrângere, contabilizând un total de 17 puncte, golaveraj 22–11.

Echipa antrenată de Adrian Bicheși, Marcel Rusu şi Raul Oargă, FC Unirea Alba Iulia (locul 9, 26 puncte), are în deplasare un bilanţ de două victorii, trei egaluri și patru înfrângeri, golaveraj 13–17.

În turul campionatului, pe “Cetate”, cele două rivale au încheiat la egalitate, scor 0–0.

Partida de sâmbătă de la Cugir va fi arbitrată de o brigadă alcătuită din Mircea Salomir (Cluj) – central, Antal Csaba (Cluj) şi Ioan Claudiu Georgiu (Dej) – asistenţi, observatori fiind delegaţi Marius Zgovancu (Târgu Jiu) şi Cristian Emil Gîţ (Deva).

articol scris de Sorin Giurcă

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Echipamente sportive JOMA - JSport.roJSport.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.