26 de echipe din Liga a V-a vor juca duminică 26 august în prima etapă a fazei judeţene din Cupa României la fotbal.  Împerecherea combatantelor s-a efectuat după criteriile geografic și valoric.

Meciurile sunt următoarele:

Hulea Install - Extinderi conducte, bransamente, verificari, revizii, ISCIR, instalator autorizat ANREHulea

Voința Teiuș – Voința Beldiu

Viitorul Răhău – AFC Pianu

AS Crăciunelu de Jos – Spicul Bucerdea

Progresul Fărău – Inter Unirea

Sportul Livezile – Arieșul Apuseni Baia de Arieș

Mureșul Gâmbaș – ACS Băgău

Șoimii Ciumbrud – FC Lopadea Nouă

Perfomanța Ighiu – Cuprirom Abrud

Hidromecanica Șugag – Inter Ciugud

CS Universitar Alba Iulia – Limbenii Limba

Târnavele Tiur – FC Micești

AS Pănade – Tineretul Șona

Viitorul Biia – Gaz Metan Valea Lungă

  • Cele 13 echipe calificate se vor împerechea geografic, urmând ca una dintre ele să fie calificată direct în etapa a III-a, prin tragere la sorți. Astfel vom avea 12 echipe de liga a V-a, care vor juca în etapa a doua a Cupei României, ce va avea loc miercuri 19 septembrie.
  • Cele 6 echipe calificate în etapa a III-a, plus echipa calificată în urma tragerii la sorți, se vor alătura celor 3 echipe de liga a IV-a (Navobi Cricău, Viitorul Vama Seacă și Dacia Mihalț), etapa a III-a urmând să se dispute în 25 octombrie (joi). Celor 5 echipe calificate din etapa a III-a li se vor alătura celelalte 11 echipe de liga a IV-a, care vor disputa jocurile din optimile de finală în  anul 2019.

Jocurile se desfășoară într-o singură manșă, pe terenul primei echipe, considerată a fi organizatoare de joc. Ora şi ziua de disputare a jocurilor pot fi modificate prin cerere scrisă depusă la sediul AJF Alba, până miercuri 22 august 2018, pentru prima etapă a Cupei.

În situația în care, după consumarea celor 90 de minute de joc regulamentare, rezultatul este egal, jocul se va prelungi cu două reprize a câte 15 minute fiecare, fără pauză între ele, dar cu o pauză de 5 minute între sfârșitul jocului și prima repriză a prelungirilor. Dacă după reprizele de prelungiri egalitatea se menține, echipa învingătoare va fi stabilită prin executarea loviturilor de departajare.

În faza judeţeană a Cupei României, în toate jocurile se pot efectua maxim 4 (patru) înlocuiri de jucători pe toată durata jocului, tot 4 fiind şi numărul maxim de jucători care poate fi trimis în acelaşi timp, de fiecare echipă la încălzire.

Echipele sunt obligate să folosească cel puţin un jucător născut după 01.01.1998, atunci când se întâlnesc echipe de liga a IV-a și 1 jucător născut după 01.01.1996, atunci când se întâlnesc echipe de liga a V-a. Dacă echipele vor fi din eşalon diferit (liga a IV-a cu liga a V-a), se va aplica regula de la liga a V-a.

Dacă acesta este eliminat din teren (cartonaș roșu), echipa în cauză nu este obligată să introducă în teren un alt jucător care să îndeplinească condiţile respective.

 

Echipamente sportive JOMA - JSport.roJSport.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.