Unirea - Santimbru91Rănite la orgoliu după ce și-au ratat principalele obiective în actualul sezon, Hidromecanica Șugag și Viitorul Sântimbru se luptă pentru un trofeu important la nivelul județului Alba, respectiv Cupa României. Sezonul ratat poate fi șters cu buretele de un succes în meciul de mâine, când Stadionul Soda Ocna Mureș va găzdui ultimul act al competiției. Hidromecanica Șugag este surpiza acestui sezon, venind din Liga a 5-a, iar Viitorul Sântimbru s-a calificat în finală după ce a eliminat echipe precum Inter Ciugud, Șurianu Sebeș sau Unirea Alba Iulia. 

Viitorul Sâtnimbru a condus aprope întreg campionatul în Liga a 4-a, însă a pierdut lupta pe final și a terminat sezonul pe poziția a 3-a. Acest lucru a produs o oarecare dezamăgire în rândule echipei conduse de către Dan Comșa, însă câștigarea trofeului Cupei României poate șterge cu buretele ”rănile” lăsate de ratarea promovării la barajul pentru Liga a 3-a.

Hulea Install - Extinderi conducte, bransamente, verificari, revizii, ISCIR, instalator autorizat ANREHulea

„Sunt sigur că va fi un meci echilibrat, iar cel mai bun să câștige. Este ultimul duel al sezonului și sperăm să luăm trofeul ca să ștergem sfârșitul ratat de campionat. Cât despre cei de la Șugag, bravo lor! Este o echipă tânără, muncitoare și se vede mâna lui Radu Andone. Dacă ar fi Șugagul în Liga a 4-a, ar fi sus în clasament, în prima jumătate. O să avem o grămadă de suporteri care ne vor susține”, a declarat Dan Comșa, antrenorul Viitorului Sântimbru. 

Dacă Viitorul Sântimbru a mai disputat o finală de Cupă, în anul 2011, când a pierdut la penalty-uri în fața Europei Alba Iulia, de partea cealaltă, Hidromecanica Șugag se află în premieră în fața câștigării acestui trofeu.

„Este o finală istorică pentru comună, dar și pentru jucători. Suntem mulți care nu am ajuns aici, dar vom face totul să iasă bine. Ne dorim foarte mult trofeul, atât conducerea, cât și echipa, dar și oamenii din comună. Dacă am ajuns până aici vom face tot posibilul ca această cupă să ajungă la Șugag. Și-au anunțat prezența la meci peste 200 de suporteri” a decalrat Ioan Budin, președintele echipei Hidromecanica Șugag.

Finala Cupei României – faza pe județul Alba va începe duminică, de la ora 17.30, pe Stadionul din Ocna Mureș. Meciul va fi arbitrat de Mihai Domșa – la centru, ajutat la cele două tușe de Alexandru Văidean și Gavrilă Nemeș, iar Ionuț Boldea va fi arbitru de rezervă. Observatorul partidei a fost delegat Ovidiu Bocai.

Echipamente sportive JOMA - JSport.roJSport.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.