Metalurgistul Cugir-Millenium Giarmata8Metalurgistul Cugir a reușit în 3 ani din Liga a 3-a să aducă fotbaliști bun în orașul de sub Drăgana, însă a ratat de fiecare dată promovarea. Jucătorii au reușit să se remarce la un moment dat, iar 3 dintre aceștia au prins contracte în străinătate. Fundașul Costinel Gugu a pelcat de la Metalurgistul Cugir la Le Havre în Franța, sebeșeanul Ștefan Radu a semnat cu o formație din ligile inferioare din Germania, iar acum, fostul atacant al Cugirului, Ionuț Radu este pe cale să semneze cu RWDM Bruxelles, din liga a 3-a belgiană.

Ionuț Radu a evoluat în două rânduri pentru Metalurgistul Cugir, ultima dată în ezonul trecut al Ligii a 3-a. Atacantul a demonstrat în mai multe rânduri că este înzestrat cu calități fotbalistice, reușind să facă de multe ori diferența în atac. Nu degeaba fotbalistul hunedorean are un CV destul de bogat la vârsta sa, trecând pe la Potenza, Chievo şi Palermo – în perioada junioratului.

Hulea Install - Extinderi conducte, bransamente, verificari, revizii, ISCIR, instalator autorizat ANREHulea

Atacantul care va împlini 25 de ani a mai avut o experiență în străinătate la nivel de seniri, evoluând pentru moldovenii de la Nistru Otaci.

Aproape de RWDM Bruxelles – o echipă de tradiție din Belgia!

De aproximativ o lună, Ionuț Radu se află în Belgia, la antrenamentele echipei RWDM Bruxelles, o formație recunoscută de cunoscătorii fenomenului sub numele de Molenbeek. Fostul fotbalist al Metalurgistului Cugir va termina în aceste zile cantonamentul cu echipa din Belgia, însă a primit un feed-back pozitiv, semn că este foarte apropae de a începe o nouă aventură în afara granițelor țării noastre.

Ionuț Radu a evoluat de-al lungul carierei pentru FC Hunedoara, Potenza, Chievo şi Palermo, Nistru Otaci, CS Oșorhei, Metalurgistul Cugir și Național Sebiș.

Echipamente sportive JOMA - JSport.roJSport.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.