Un tânăr albaiulian de perspectivă a semnat zilele acestea un contract valabil pe șase luni cu divizionara secundă F.C. Brașov, echipă antrenată de un alt albaiulian, Cornel Țălnar. Plecat din țară, la o vârstă fragedă, pentru aș încerca norocul în fotbalul italian, Robert Ionuț Tripșa a revenit în fotbalul românesc, după trei ani și jumătate petrecuți în unul dintre cele mai puternice campionate din lume.


În 2011, Robert Ionuț Tripșa, pe vremea aceea junior în cadrul clubului clujean Ardealul, s-a transferat la echipa italiană de Liga a 3-a, Cremonese. După o perioadă de doi ani și jumătate petrecută acolo, acesta a fost împrumutat, timp de un an de zile, la echipa de Liga a 4-a, Monza. După acest ”periplu” și cu o vastă experiență acumulată, Robert Ionuț Tripșa a decis că este momentul să revină și să demonstreze și în campionatul românesc. Acesta a semnat cu FC Brașov, echipă aflată în lupta pentru promovarea la Liga I.

Hulea Install - Extinderi conducte, bransamente, verificari, revizii, ISCIR, instalator autorizat ANREHulea

Născut în anul 1996, Ionuț încă poate profita de avantajul vârstei, pentru că la Liga a 2-a echipele sunt nevoite să folosească pe toată durata jocului trei astfel de jucători. Postul pe care se simte cel mai bine este cel de mijlocaș central, dar poate la fel de bine să se descurce și pe postul de mijlocaș dreapta. Cu 75.000 de euro este cotat pe piața transferurilor de către cei de la trasnfermarkt.com

Echipamente sportive JOMA - JSport.roJSport.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.