Cristian Poiană, creierul echipei Performanța Ighiu în turul de campionat și-a reziliat contractul cu divizionara terță, ajungând la un acord cu liderul seriei a 4-a, CSM Școlar Reșița, unde va fi coleg cu Fabian Himcinschi. Performanța Ighiu a pierdut încă un jucător, fundașul Flavius Vlădia spunând ”pas” colaborării cu echipa antrenată de Vasile Ursu. Din câte se apre, acestea au fost ultimele plecări din tabăra Ighiului, care va încerva în perioada următoare să completeze lotul de jucători.

Cristi Poiană a fost unul dintre cei mai buni oameni în tuurl de campionat pentru Performanța Ighiu, acesta având misiunea de a asigura traseele între linia mediană și atac, fiind un fotbalist tehnic și implicat. Mijlocașul adus de la CSM Lugoj nu s-a acomodat la echipa din Alba și a solicitat să plece, lucru acceptat de conducerea Ighiului.

Hulea Install - Extinderi conducte, bransamente, verificari, revizii, ISCIR, instalator autorizat ANREHulea

„A fost dorința lui să plece, să se transfere la altă echipă pentru a fi mai aproape de casă. Nu s-a acomodat și a dorit să încerce altceva. Nu ne puteam opune”, a declarat Gheorghe Dănilă, președintele Performanței Ighiu.

Cristian Poiană a ajuns la un acord cu CSM Școlar Reșița, liderul seriei a 4-a din Liga a 4-a, unde va fi coleg cu Fabian Himcinschi, ambii plecând de la Performanța Ighiu.

Îmi pare rău că plec în condițiile astea de la Ighiu, îmi pare rău că nu ne-am putut îndeplini obiectivele pe care le-am avut la începutul campionatului. Am întalnit un colectiv extraordinar acolo și pe calea asta vreau să le urez baftă pe viitor. Despre oamenii care se ocupă de echipă, nu vreau să spun nimic, pentru că nu merită nimic”, a declarat Cristi Poiană.

De asemenea, tot la capitolul ”Plecări” figurează și numele fundașului Flavius Vlădia, acesta ajungând la un acord de reziliere pe cale amiabilă cu șefii Performanței.

 

 

Echipamente sportive JOMA - JSport.roJSport.ro

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.