ONSS-7Alcătuită pe scheletul formației CS Zlatna, echipa Grupului Școlar ”Corneliu Medrea” Zlatna a avut un parcurs fără greșeală până în faza finală. 4 victorii pe județ, plus 3 victorii și un egal pe zonă au calificat echipa din Zlatna la faza finală a Olimpiadei Gimnaziilor, compeiție care va debuta vineri, la Vaslui. 

Faptul că fotbalul din Zlatna este într-o dezvoltare continuă nu mai este o necunoscută, iar rezultatele încep să apară și la nivel național. Cu jumătate de echipă de la ”mașinăria de fotbal” a juniorilor C de la CS Zlatna, Grupul Școlar ”Corneliu Medrea” Zlatna a avut o misiune ușoară pe județ, bifând 4 victorii, însă și la faza zonală, unde fotbaliștii de pe Valea Ampiului au trecut de reprezentantele județelor Harghita, Covasna și Sibiu, remizând în ultimul meci cu cea a Mureșului.

Hulea Install - Extinderi conducte, bransamente, verificari, revizii, ISCIR, instalator autorizat ANREHulea

 

Vineri va debuta faza finală la Vaslui, unde se află cele 8 câștigătoare ale zonelor. Acestea sunt: Colegiul Tehnic Feroviar București, LPS Piatra Neamț, Liceul ”Mihai Eminescu” Pitești, Liceul ”Elena Fargo” Craiova, Școala Gimnazială Slatina Timiș, Liceul ”Decebal” Constanța, Liceul Teoretic Oradea și Grupul Școlar ”Corneliu Medrea Zlatna”.

Iată lotul pregătit de Todoruț Octavian și Vasile MirelBogdan Cucu (portar) – Andrei Mărginean, Lucian Nistor, Vlad Truța, Alin Pușcău, Alexandru Greuruș, Robert Cadar, Ioan Paul, Andrei Florea.

Echipamente sportive JOMA - JSport.roJSport.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.