Poli Timisoara-Performanta Ighiu17Vești bune pentru divizionarele terțe! Data de 5 iunie a adus lucruri pozitive în cele trei tabere, deoarece echipele finanțate de primăriile din Cugir, Ighiu și Galda de Jos vor avea continuitate. 

Adrian Teban, Romulus Raica și Traian Rusu au mai câștigat încă un mandat la primăriile din Cugir, Galda și Ighiu, unde echipele Metalurgistul, Industria și Performanța evoluează.

Hulea Install - Extinderi conducte, bransamente, verificari, revizii, ISCIR, instalator autorizat ANREHulea

Cele trei formații vor avea parte de susținere în continuare din partea autorităților locale, ba mai mult tot mai multe voci susțin că primarul Traian Rusu se va ambiționa să atace promovarea în noul sezon, în vreme ce Industria Galda de Jos își va menține echipa, iar la Cugir se anunță o acțiune interesantă în această vară.

Metalurgistul Cugir echipa finanțată de Primăria și Consiliul Local din Cugir a reușit să țină steagul sus, având clasări merituoase de-a lungul celor trei sezoane petrecute în Liga a III-a. Câștigarea unui nou mandat de către Adrian Teban aduce cu el totodată și continuarea proiectului Metalurgistul Cugir.

Performanța Ighiu echipa finanțată de Primăria Ighiu a constituit o adevărată surpriză plăcută în Liga a III-a, Seria a IV-a. La prima participare în eșalonul terț, echipa antrenată de Adorian Himcinschi a reușit o clasare istorică, fiind la un pas să izbutească promovarea în Liga a II-a. Acum după realegerea primarului Traian Rusu, proiectul Performanța Ighiu continuă, iar în viitorul sezon Ighiul vrea să atace promovarea.

Industria Galda de Jos, indiferent de locul pe care Industria Galda de Jos îl va ocupa în viitorul sezon, pentru Galda de Jos simpla prezență în Liga a III-a reprezintă o performanță, iar noul mandat al primarului Romulus Raica reprezintă un certificat de garanție a faptului că fotbalul va continua la Galda de Jos.

Echipamente sportive JOMA - JSport.roJSport.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.