Energia Săsciori reușește a 2-a victorie consecutivă, după ce astăzi a trecut clar de Fortuna Lunca Mureșului în primul duel a letapei cu numărul 24. Olimpia Aiud își continuă parcursul bun, iar trupa lui Remus Țălnar a remizat pe teren propriu cu CIL Blaj, formație care nu se regăsește. Iată echipele și marcatorii:

 • Energia Săsciori – Fortuna Lunca Mureșului 6-1 (2-0). Au marcat: D. Cioroga (10, 41), L. Goronea (58), G. Avram (60, 88), Ghințu (77) / C. David (72).

Energia Săsciori: Morariu – Ș. Bogdan, Petruse, Aloman, Cioroga, Nazarie, Goronea, Borza, V. Jula, Bănățan, Fîntînă. Au mai intrat: G. Avram, Doștețan, Ghințu. Antrenor Ioan Marc.

Hulea Install - Extinderi conducte, bransamente, verificari, revizii, ISCIR, instalator autorizat ANREHulea

Fortuna Lunca: Farcaș – Oltean, G. Georgiu, Iakab, R. Stoica, Hada, Tritean, R. Trif, C. David, Colcer, Dandoți. Antrenor Egyed Vincze.


 • Olimpia Aiud – CIL Blaj 2-2 (1-2). Au marcat: Felidnean (32, 47 – penalty) / Tulea (13), H. Popa (37)

Olimpia Aiud: Roman – I. Sas, Ghirca, A. Sas, Nicoară, Nagy, Vlad, Șușman, R. Țălnar, Dănciulescu, Felindean. Au mai evoluat: Bălan, Ciubucă, C. Bucur. Antrenor Remus Țălnar.

CIL Blaj: R. Damian – Ciugudean, D. Pop, H. Popa, Pintea, Ioo, Şerban (54, Moldovan), Tulea, Ţene, Văidean, Arman. Au mai jucat: Moldovan, Ursu. Antrenor Septimiu Boancăș.

Echipamente sportive JOMA - JSport.roJSport.ro

4 COMENTARII

 1. Oare cat mai acceptam sa-si bata joc de munca unor baieti arbitrul Aron? Cum sa motivezi jucatorii cand vine Aron si inventeaza lovituri libere si lovituri de pedeapsa?Chiar nu stie Aron EXPERTUL arbitrajului din judetul Alba ca in suprafata de poarta portarul nu poate fi atacat? Oare Comisia Judeteana de Arbitri nu se intereseaza de prestatiile acestui arbitru? Poate mai intreba si pe unii care stau prin tribune si nu doar parerea observatorului care de cele mai multe ori e partas la prestatiile mai mult decat jignitoare la adresa unor echipe care fac eforturi sa aduca bani,sponsori ca actvitatea unui club sa se desfasoare in conditii cat de cat normale.

 2. Problema arbitrului Aron am ridicat-o si eu acum vreo 2 saptamani cand la fel a facut praf meciul Inter Ciugud-Energia Sasciori.
  Acest arbitru nu are nici o legatura cu ceea ce ar trebui sa defineasca prestatia unui arbitr :Impartialitate….Obiectivitate….masuri egale in situatii similare.
  Trebuie rezolvata cumva….m-am gandit ca cel mai bun mod este formularea unei petitii prin care acesta sa nu mai fie delegat….sunt convins ca majoritatea echipelor ar fi de acord… cel mai probabil la sedinta din 1 iunie…

 3. Nu punem in discutie arbitrajul ligii a IV-a in general, ci punctual al arbitrului Aron Corneliu.
  Punem in discutie diferenta intre reaua intentie si greseala inerenta…..

 4. Nici eu nu contest arbitrajul in general din campionat,dar sunt doua trei exemplare care trebuie sa dispara.Inteleg greseala omeneasca dar nu inteleg golania si aroganta unora.Sa inventezi un 11m la scorul de 2-1 pentru noi in min 47 e prea mult si multe alte decizii clare.Sa aflu azi ca e si presedintele Comisiei Municipale Alba.Ce sa invete un Balea,Nicola sau mai nou vad ca apare un Scrob de la acest presedinte.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.