IMG_3891Organizarea bună a fotbalului din toată țara se vede la final de an, când se trage linie și din 42 de campioane de județ, doar jumătate prind tichetul pentru Liga a III-a. Acum, după două manșe disputate, Mureșul Vințu de Jos a dus tradiția promovărilor mai departe pentru județul Alba.

După Europa Alba Iulia,  Metalurgistul Cugir, Industria Galda de Jos și Performanța Ighiu, a sosit rândul vințenilor să se bucure pentru accederea în Liga a III-a.

Hulea Install - Extinderi conducte, bransamente, verificari, revizii, ISCIR, instalator autorizat ANREHulea

De promovarea vințenilor nu se bucură doar localnicii sau oamenii din fotbal din județ ci și întreg staff-ul echipei Energia Săsciori, formație retrogradată inițial din Liga a IV-a, dar care va evolua tot în același eșalon grație echipei Mureșul Vințu de Jos, grupare ce prin promovarea în Liga a III-a i-a salvat pe săscioreni de la evoluția în ultimul eșalon fotbalistic.

Cu siguranță că Energia Săsciori s-ar situa cel puțin la jumătatea clasamentului dacă ar fi să vorbim despre modul în care se prezintă arena acestora, însă din punct de vedere fotbalistic, doar venirea lui Horia Ciucă în această iarnă a mai adus o rază de soare pe strada Energiei.

 

Echipamente sportive JOMA - JSport.roJSport.ro

4 COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.