Stadion Inter Ciugud40Am ajuns astăzi să vă prezentăm casa echipei Inter Ciugud. Pe terenul din intrarea în comună mai evoluează și Limbenii Limba (Liga a 5-a) precum și juniorii echipei Rival Alba Iulia. Inter Ciugud este una dintre cele mai experimentate formații din județul Alba, având în componență fotbaliști trecuți de prima tinerețe, iar echipa antrenată de Adrian Bicheși se mândrește cu o bază sportivă frumoasă, care chiar dacă este una destul de mică, beneficiază de toate condițiile. În plus de asta, gazonul arată foarte bine și suprafața de joc este una mare!

Chiar dacă nu este dimensiunea altor complexuri sportive din județ, baza de la Ciugud îndeplinește toate condițiile necesare practicării fenomenului fotbalistic. Vestiarele sunt noi, dușurile renovate, iar suprafața de jos arată foarte bine, fiind tunsă în fiecare săptămână.

Hulea Install - Extinderi conducte, bransamente, verificari, revizii, ISCIR, instalator autorizat ANREHulea

Vestiare noi, moderne!

Daniel Popa, delegatul echipei Inter Ciugud a solicitat Primăriei Ciugud înfrumusețarea vestiarelor și a primit un răspuns favorabil în acest sens. Încăperile dedicate echipelor au fost mobilate și utilate complet cu dulapuri multifuncționale, iar starea de nou dă un alt aer la Ciugud. Fiecare vestiar, inclusiv cel al arbitrilor beneficiază de dușuri, element necesar în refacerea jucătorilor după dueluri. Vestiarele sunt bine compartimentate, și chiar dacă sunt de dimensiuni mai mici, mobilierul creat dă aspect de aerisire din punct de vedere al spațiului. La etaj este prevăzută o sală pentru ședințe, unde echipa mai organizează din când în când mese pentru fotbaliști.

Gazon foarte bun – nivelat!

Covorul de iarbă care îmbracă suprafața de joc de la Ciugud este unul foarte bun! Iarba este deasă și sănătoasă, și datorită felului în care este întreținută – se tunde în fiecare săptămână. Denivelările apar pe alocuri, dar sunt aproape invizibile și spectacolul nu are mult de suferit. Singurele porțiuni fără iarbă sunt cele din careul mic, loc în care se bat de cele mai multe ori ghetele portarilor.

Fără tribune!

Fotbalul a devenit un sport apreciat la nivelul comunei Ciugud, iar oamenii răspund prezent în număr considerabil la fiecare duel al favoriților, indiferent că vorbim de Inter Ciugud sau Limbenii Limba. Poate cel mai mare minus al bazei sportive constă în lipsa tribunelor, însă spectatorii se rezemă de gardul împrejmuitor, care a fost construit doar pentru a opri animalele care pasc în apropiere să intre pe teren.

Una peste alta, Inter Ciugud nu este una dintre cele mai bune baze din județul Alba, însă cu siguranță are condiții foarte bune pentru întreținerea jocurilor de fotbal, având elementele necesare găzduirii și organizării sportului rege.

Echipamente sportive JOMA - JSport.roJSport.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.