Stadion Decebal Cricau83Între doi poli fotbalistici importanți ai județului Alba (Ighiu și Galda) se află una dintre cele mai frumoase și moderne baze sportive ale Albei. Complexul sportiv de la Cricău se bucură de toate condițiile necesare practicării sportului, singurul aspect negativ cuprins în ecuație fiind starea destul de proastă a terenului mare. În rest, baza sportivă din Cricău se laudă cu vestiare mari, dușuri, grupuri sociale, un teren sintetic multifuncțional, precum și o sală imensă prinsă în clădire, spațiu dedicat orelor de sport. 

La intrarea în comuna Cricău (dinspre Ighiu) stă unul dintre cele mai interesante proiecte edilitare ale așezării rurale. Baza sportivă se numără printre punctele de atracție ale Cricăului, având un ansamblu frumos, care da aspect de nou localității, Primăria Cricău demarând proiectul modernizării complexului sportiv în urmă cu mai bine de 8 ani, lucrări care s-au dovedit a fi de calitate și care au adus la Cricău una dintre cele mai moderne baze sportive din județ.

Hulea Install - Extinderi conducte, bransamente, verificari, revizii, ISCIR, instalator autorizat ANREHulea

Fotbal ”mic”, fotbal ”mare”, tenis, etc!

Baza sportivă de la Cricău se poate prezenta sub titulatura de complex sportiv, deoarece poate găzdui mai multe activități sportive. S-a plecat de la ideea dezvoltării condițiilor necesare echipei Decebal Cricău în Liga a 5-a, însă printr-un proiect european s-a modernizat întreg ansamblul. S-a construit un teren sintetic multifuncțional (fotbal, tenis, tenis cu piciorul), iar clădirea adminsitrativă găzuiește un etaj imens, dotat cu o sală de sport, cu mese de tensi de masă, accesorii pentru gimnastică și mingi, sală folosită de profesorii de sport din comună.

Vestiare mari!

Echipele beneficiază de două vestiare mari, fără dulapuri, însă dotate cu bănci și cuiere, elemente prevăzute și la arbitri. Fiecare încăpere are grupuri sociale și dușuri propri, modernizarea acestora fiind cuprinsă în proiectul mare al bazei sportive. Mai sunt câteva birouri administrative și un hol mare între cele două camere destinate echipelor pentru pregătirea meciului.

Teren mare – gazon prost!

Suprafața de joc de la Cricău este una mare, însă are de suferit din cauza stării proste a gazonului, probabil singurul capitol care nu a întâmpinat  modificări. Chiar dacă iarba este tunsă periodic, în unele zone aceasta nu mai crește, iar terenul prezintă și multe denivelări, fiind la poarta dinspre vestiare ușor în pantă. Terenul este înconjurat de un gard metalic, iar spectatoii participă la meciuri de pe digul care împrejmuiește arena, nefiind prevăzute tribune la stadionul din Cricău, care de altfel se află între culturi agricole.

Echipamente sportive JOMA - JSport.roJSport.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.