Stadion Vointa Stremt66Continuăm seria prezentării bazelor sportive din județ, iar astăzi, ne oprim în comuna Stremț, unde găsim o arenă superbă, dotată cu tot ceea ce este nevoie pentru desfășurarea spectacolului fotbalistic, un stadion amplasat pe malul drept al Văii Geoagiului, la distanță de șosea, într-o zonă liniștită și ferită de nebunia cotidiană. Am găsit aici un gazon aproape perfect, care pur și simplu radia la atingerea razelor solare, și care refuza să se culce sub talpa vizitatorilor. O iarbă deasă, lipsită de petice golae, fără denivelări și o suprafață de joc mare.

De regulă, în zilele noastre întâlnim fotbal în locurile în care primarii iubesc fenomenul. La fel stau lucrurile și în Stremț. Edilul Traian Ștefan Popa respiră fotbal, iar acest lucru se vede și în domeniul sportiv din comună. A demarat un proiect de modernizare a bazei sportive, iar Voința Stremț a ajuns să evolueze în meciurile de pe teren propriu pe o arenă complexă și frumoasă.

Hulea Install - Extinderi conducte, bransamente, verificari, revizii, ISCIR, instalator autorizat ANREHulea

Vestiare noi, mai mici, dar curate!

S-a trecut la fapte! Ușor, ușor au fost construite vestiarele și camerele destinate pregătirii meciurilor de fotbal. Fiecare formație are încăperea sa, iar ansamblul general este dotat și cu dușuri, bănci și cuiere. Lângă terenul mare de fotbal se află și un sintetic multifuncțional, pentru fotbal și tenis. Toată încăperea care adăpostește vestiarele este curată, ca și cum mâine, Stremțul ar urma să aibă meci în Liga a 5-a, un eșalon prea slab pentru condițiile de care dispune formația, însă fotbalul se joacă pe teren, cu jucători, nu în vestiare.

Tribună frumoasă, micuță, dar cochetă!

În primă fază s-a construit o tribună, pe două nivele, însă Voința Stremț a avut priză la public și locul destinat spectatorilor a fost mărit. Tribuna a fost acoperită și închisă, oferind toate condițiile pentru a viziona meciurile în liniște. Aceasta este destul de mică, dar mai mereu plină, satisfăcând nevoile iubitorilor de fotbal. Edilii au gândit tribuna astfel încât să fie mai mereu plină, lucru ce s-a dovedit a fi bun.

Gazon superb – ”masă de biliard”

De la ultima vizită pe stadionul din Stremț, când și atunci gazonul arăta foarte bine, de această dată iarba se prezintă la standarde foarte înalte. Covorul gazonului se așează sub talpă, însă își revine imediat după ce iei piciorul, iarba fiind deasă, verde și plină de viață. Terenul nu prezintă denivelări, iar suprafața de joc este ideală pentru fotbal. Gazonul și baza sportivă în general se prezintă la standarde înalte, peste nivelul fotbalistic în care evoluează formația locală Voința Stremț.

Se ridică ștacheta la echipă?!

Voința Stremț a încercat în actualul sezon să facă pasul în Liga a 4-a, însă a dat de un adversar puternic și mai bine pregătit – Industria Galda de Jos II. S-a pierdut promovarea în eșalonul superior, care nu a fost obiectivul primordial, însă a rămas o oarecare umbră de regret. Nu este exclus ca în urmptorul sezon Voința Stremț să se mobilizeze și să își facă strategia pentru a accede în Liga a 4-a.

Echipamente sportive JOMA - JSport.roJSport.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.