Stadion Sancel25Continuăm seria prezentării bazelor sportive din județ și astăzi, rămânem tot pe Târnava Mică, unde ne oprim la Sâncel. Stadionul echipei Avântul Sâncel se află între culturi agricole, înconjurat de porumb, are un gard mic de protecție și beneficiază de un vagon care deservește drept vestiar pentru formația oaspete și arbitri. Gazonul nu este aranjat, este netuns și denivelările sunt la tot pasul. La fel ca în celelalte localități din această zonă, oamenii se plâng de lipsa ajutorului din partea factorilor administrativi, iar continuitatea se află sub semnul întrebării.

În momentul în care am ajuns la stadionul din Sâncel singurul indiciu care ne-a îndreptat atenția că suntem la locul potrivit au fost porțile de fotbal. Gazonul are o iarbă imensă, nu a fost tuns, însă luat la pas întâlnești denivelările prezente pe teren.

Hulea Install - Extinderi conducte, bransamente, verificari, revizii, ISCIR, instalator autorizat ANREHulea

Vagon = Vestiar!

Fiind prima dată la stadionul din Sâncel nu am putut repera vestiarele, chiar dacă oamenii din zonă au precizat că acestea există. După acest moment am realizat că de fapt vagonul aflat pe partea stângă a stadionului este locul în care se schimbă echipa oaspete și arbitri, precum și locul în care este pregătită partida și foile de joc.

Iarbă mare, gazon rău!

Gazonul din Sâncel este destul de denivelat, însă acest lucru nu poate fi detectat în imaginile de mai jos, prin simplul motiv că iarba nu a mai fost tunsă, cel mai probabil de la ultimul meci de pe teren propriu al echipei Avântul Sâncel. Denivelările se simt, iar locul nu oferă o protecție maximă pentru fotbaliști, gardul fiind spart în multe locuri.

Acces greu!

Accesul la stadion se face destul de greu, printre culturi agricole și un drum denivelat de țară, care poate pune mari probleme autoturismelor pe timp de ploaie, formându-se bălți adânci. De asemenea, nu există tribune, iar spectatorii privesc duelurile favoriților din jurul terenului.

Avântul Sâncel – cea mai slabă defensivă din Seria 1

Echipa care evoluează pe stadionul din Sâncel, Avântul Sâncel a avut un sezon modest în Liga a 5-a, terminând campionatul pe locul al 8-lea din 11 echipe, dar cu cea mai slabă defensivă din Seria 1 a Ligii a 5-a, penultima din ultimul eșalon după Șoimii Ciumbrud care a primit 91 de goluri. Nici viitorul formației din Sâncel nu se anunță unul grozav, echipa fiind întreținută de localnici, fără prea mare ajutor din partea Primăriei Sâncel.

Echipamente sportive JOMA - JSport.roJSport.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.