Stadion Bucerdea11Stadionul din Bucerdea Grânoasă, pe care evoluează ”lanterna roșie” a Ligii a 5-a din Seria I – Spicul Bucerdea nu se prezintă la standardele optime de desfășurare a fenomenului sportiv, însă, oficialii echipei ne-au declarat că vor face lucrări de modernizare la baza sportivă, care va arăta mult mai bine la startul noului sezon. Terenul este ușor denivelat, iarba lipsește în zona careurilor, iar vestiarele arată ca după război, fiind practic goale și de nefolosit.

Faptul că Spicul Bucerdea a terminat sezonul pe ultima poziție în ultimul eșalon fotbalistic al județului se datorează în mare măsură și condițiilor de care dispune echipa. Terenul este denivelat, chiar dacă are un gazon destul de bun, vestiarele sunt sparte și pline de gunoaie, dușurile sunt nefuncționale, iar în unele zone iarba a uitat să crească.

Hulea Install - Extinderi conducte, bransamente, verificari, revizii, ISCIR, instalator autorizat ANREHulea

Vestiare… doar cu numele!

Zona destinată pregătirii partidelor, cea a vestiarelor, parcă este desprinsă dintr-un cadru al filmelor cu invazia rușilor în Transilvania. Pereții sunt sparți, geamurile nu există, mucegaiul s-a întins peste tot, iar gunoaiele sunt la tot pasul. Oficialii echipei au precizat pentru Absport.ro că situația va fi remediată până la începerea campionatului, vestiarele urmând să arate foarte bine, să fie dotate cu tot ce este necesar echipelor și băile să fie funcționale.

Gazon bun, ușor denivelat!

Gazonul terenului din Bucerdea se prezintă destul de bine, a fost tuns pe o parte, iar denivelările sunt rare și minore. Există câteva probleme cu iarba din jurul porților, careurilor, care refuză să mai crească, iar acest aspect poate pune probleme echipelor, în special pe timp de ploaie, când zonele golae se pot umple de apă. Suprafața de joc are dimensiuni medii, însă terenul poate găzdui fără probleme un meci de fotbal, bineînțeles, pe timp frumos afară.

Acces ușor, dar fără tribune!

Spectatorii pot ajunge foarte ușor la stadionul din Bucerdea, drumul este bun, însă aceștia nu au tribune de unde să urmărească duelurile fotbalistice. Echipa Spicul Bucerdea nu a avut un sezon prea bun, a terminat pe ultimul loc în clasament, iar lipsa fondurilor a dat mari bătăi de cap formației de pe Târnavă.

Echipamente sportive JOMA - JSport.roJSport.ro

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.