Stadion Mihalt23Rămânem pe Târnavă cu prezentarea bazelor sportive, iar astăzi, ajungem la Mihalț, comuna care se mândrește cu unul dintre cele mai bune și frumoase stadioane din această zonă, cu condiții bune pentru practicarea fenomenului sportiv și fotbaliști localnici, care pun suflet pentru echipa locală Dacia Mihalț. Baza din Mihalț a găzduit inclusiv dueluri în Liga a 4-a pe vremea când Arena își disputa meciurile aici, iar gazonul se prezintă destul de bine și vestiarele au toate dotările necesare.

Dacia Mihalț se mândrește cu una dintre cele mai frumoase baze sportive din zona Blajului, având toate condițiile necesare desfășurării fenomenului sportiv. A existat ajutor din partea primăriei la modernizarea bazei, care arată foarte bine, atât în interior cât și la exterior.

Hulea Install - Extinderi conducte, bransamente, verificari, revizii, ISCIR, instalator autorizat ANREHulea

Vestiare mari și moderne!

Vestiarele stadionului din Mihalț sunt foarte mari, dotate cu bănci, cuiere, dar și un fel de suport pentru echipamente și mingi, amplasat în mijlocul fiecărei încăperi. Fiecare spațiu destinat echipelor, respectiv arbitrilor este dotat cu dușuri și grupuri sociale. Clădireaa care adăpostește vestiarele are termopane și acoperiș nou, prezentându-se la standarde înalte față de nivelul fotbalului.

Gazon ”bunicel”, usor denivelat!

Chiar dacă în anii trecuți iarba gazonului din Mihalț refuza să crească, se pare că administratorii bazei sportiv au găsit o soluție și au înlăturat această problemă. Acum, terenul este acoperit în întregime de iarbă, însă apar denivelările, care nu sunt foarte multe. Gazonul arată destul de bine, chiar dacă nu era încă tuns la momentul foto, dar iarba mare ascundea câteva dintre denivelări.

Fără tribune, dar cu suporteri!

Chiar dacă nu sunt construite tribune la baza sportivă din Mihalț, mihălțenii vin în număr destul de mare la meciurile favoritei Dacia Mihalț. Aceștia stau în jurul terenului, cei mai mulți pe digul de pe partea către intrarea în sat. Dacia Mihalț a avut un sezon modest în Liga a 5-a, terminând campionatul pe poziția a 7-a, cu 20 de puncte acumulate, iar în zonă nu se pune problema punerii lacătului pe activitate.

Echipamente sportive JOMA - JSport.roJSport.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.