Stadion Fortuna Lunca Muresului41Ajungem într-un alt capăt al județului pentru prezentarea bazelor sportive, părăsim Târnavele și ne oprim pe Mureș. Lunca Mureșului se mândreșe cu o bază sportivă destul de modernă, care suferă acum reparații capitale și lucrări de modernizare și extindere, iar echipa locală Fortuna Lunca Mureșului este aproape gata să primească adversari de Liga a 4-a, după ce a promovat din Seria a 2-a a Ligii a 5-a. Vestiarele sunt în proces de modernizare și extindere, gazonul arată foarte bine, iar echipa așteaptă cu nerăbdare revenirea în elita fotbalului județean!

Fortuna Lunca Mureșului a reușit să revină în elita fotbalului din Alba după câteva sezoane petrecute în Liga a 5-a, iar acest fapt se datorează în mare măsură și infrastructurii pe care o deține, precum și proiectului de dezvoltare a fotbalului local propus de oficialii din Lunca.

Hulea Install - Extinderi conducte, bransamente, verificari, revizii, ISCIR, instalator autorizat ANREHulea

Vestiare extinse!

Tocmai pentru a crea mai mult spațiu pentru echipe, administratorii echipei și ai stadionului din Lunca Mureșului au început din timp extinderea încăperilor dedicate formațiilor. Lucrările sunt în toi, însă oficialii Fortunei au precizat că vor fi finalizate până la primul duel de pe teren propriu, iar baza sportivă își va schimba aspectul. Nici acum nu arată rău, vestiarele sunt puțin mai mici, dotate cu un duș comun, însă care satisface nevoia de refacere a jucătorilor.

Gazon bun!

Suprafața de joc este una foarte bună, care se ridică la nivelul la care se va prezenta formația locală. Sunt câteva denivelări cauzate de mușuroaie de cârtițe, și brezde mai mari de iarbă, însă gazonul se prezintă în stare excelentă, fiind foarte bine și des întreținut. Acesta este împrejmuit cu un gard metalic de mici dimensiuni, probabil un ușor defect al bazei sportive având în vedere că mingile zboară cu ușurință în afara terenului.

Fără tribune!

Chiar dacă beneficiază de un număr relativ mare de suporteri la fiecare meci de pe teren propriu, baza sportivă din Lunca Mureșului nu dispune de tribune, însă fanii înconjoară gardul și își susțin favoriții.

Proiect de viitor bazat pe piramidă!

După ce au reușit să promoveze în Liga a 4-a cu majoritatea jucători din comună, Fortuna Lunca Mureșului se gândește la viitor. În acest an au organizat foarte multe turnee pentru copiii din localitate, fiind aproape 70 de juniori legitimați la club. Strategia este gândită sănătos, de la mic la mare, iar viitorul echipei sună destul de bine și Lunca Mureșului se poate mândri cu faptul că este printre singurele asezări rurale care pune accent pe fotbalul juvenil, lucru admirat în zilele sportului rege de astăzi.

Accesul la baza sportivă se face astfel: Dinspre Alba Iulia, imediat după trecerea pe sub calea ferată se intră pe prima stradă la dreapta, în captul străzii se virează la stânga, iar apoi prima la dreapta și în capăt se află baza sportivă!

Echipamente sportive JOMA - JSport.roJSport.ro

1 COMENTARIU

  1. Domnule Stan, pe Târnava mai e o echipa care are teren. Frumos ar fii din partea ta sa te întorci înapoi si sa scrii si despre ea. Iar altădată sa fii mai atent.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.