Stadion Vama Seaca44Ne întorcem dinspre Fărău și ne oprim astăzi, la Vama Seacă. Baza sportivă se află la ieșirea din sat către Aiud, între culturi agricole, fără condiții, nici pentru jucători, nici pentru spectacol. Gazonul este prost, vestiarele nu există, singurul element care mai salvează priveliștea fiind tribuna. Aici evoluează Viitorul Vama Seacă, echipă cu doi ani de experiență în Liga a 5-a, care acum două sezoane a reușit să îl legitimeze pe ”Vidocu” Maier, responsabil cu spectacolul la acea vreme la noua echipă de lângă Ocna Mureș.

Baza sportivă din Vama Seacă se încadrează în peisajul celor întâlnite pe Târnava Mică, fără vestiare, condiții puține pentru fobaliști și un gazon aproape execrabil.

  • Fără vestiare!
Hulea Install - Extinderi conducte, bransamente, verificari, revizii, ISCIR, instalator autorizat ANREHulea

Chiar dacă nu sunt vestiare cuprinse în baza sportivă, echipele sunt primite la căminul cultural, la câțiva pași de stadion, unde pot pregăti partidele. aza sportivă nu dispune de vestiare, dușuri și alte condiții optime, bifând astfel un mare dezavantaj.

  • Gazon praf!

Gazonul terenului de la Vama Seacă este unul foarte prost, plin de denivelări, și chiar gropi adânci, care pot pune în pericol integritatea jucătorilor. În mai multe locuri sunt brezde adânci de pământ, formate cel mai probabil de apa stătută. Iarba crește pe alocuri, este rară și terenul destul de îngust. Terenul este împrejmuit cu un gard metalic rezistent și înalt, ferit de pericolele din afară.

  • Tribună mare!

Probabil singurul aspect pozitiv al bazei din Vama Seacă îl constituie tribuna de lemn construită pentru suporteri. Fanii vin în număr mare la meciurile favoritei, aceștia fiind înarmați cu vuvuzele, fluiere și alte obiecte des întâlnite pe stadioane pentru a întreține atmosfera.

  • Fotbal.. după condiții!

În cele două participări în Liga a 5-a de la înființare, Viitorul Vama Seacă a terminat în a doua jumătate a clasamentului, cu toate că în actulul sezon a pornit bine și la un moment dat emitea pretenții pentru a se lupta cu Lunca Mureșului și Sportul Livezile, însă parcursul ”galbenilor” s-a stins, iar Vama a terminat pe locul al 10-lea din 12 echipe.

Echipamente sportive JOMA - JSport.roJSport.ro

1 COMENTARIU

  1. Va asigur ca nu este asa.chiar daca jucatorii gazdelor se schimba la camin la fel si oaspetii,dar in alta incapere.s-au inceput si lucrarile de reamenajare a terenului.in ceea ce priveste locul ocupat in campionatul trecut a fost un esec deoarece au plecat multi jucatori.pt campionatul 2016-2017 va asigur o clasare mai buna decat in anii precedenti.cu multa stima si respect antrenorul echipei Viitorul Vama Seaca,Radu Bogdan

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.