Stadion Lopadea Noua26Chiar dacă fotbalul nu este la nivelul condițiilor, Lopadea Nouă fiind mai mereu în partea inferioară a clasamentului din Liga a 5-a, formația din Lopadea se poate mândri cu o bază sportivă frumoasă. Cu toate că nu au parte de cel mai bun gazon, care este denivelat și ”știrb” pe alocuri, cei de la Lopadea au vestiare frumoase și dotate cu toate condițiile necesare pentru practicarea la nivel optim a fotbalului județean.

Lopadea Nouă este una dintre cee mai unite echipe din Liga a 5-a, chiar dacă rezultatele nu ajută îmbunătățirea acestui sector. Nu sunt pretenții mari și tocmai din nacest mov cei din Lopadea își permit să se bazeze pe aportul a mai multor tineri din comună.

  • Vestiare frumoase!
Hulea Install - Extinderi conducte, bransamente, verificari, revizii, ISCIR, instalator autorizat ANREHulea

Vestiarele echipei FC Lopadea Nouă sunt simple, însă dotate. Acestea sunt destul de mari, prevăzute cu bănci și cuiere, precum și dușuri, dar și toaletă. Baza sportivă a fost amenajată de Primăria comunei Lopadea Nouă.

  • Gazonul ”fură” din frumusețea arenei!

Probabil unul dintre singurele defecte ale arenei din Lopadea îl reprezintă gazonul. Pe unele porțiuni iarba lipsește, iar terenul este denivelat și ”contribuie” la limitarea spectacolului. Dar fotbaliștii localnici s-au obișnuit cu ”casa” lor, aceștia fiind o echipă extrem de redutabilă pe teren propriu.

  • Suporteri mulți, dar fără tribune!

Lopadea Nouă este încurajată de foarte mulți fani la meciurile de acasă, însă stadionul nu are în dotare tribune. Suporterii se împart în jurul gardului împrejmuitor și cu siguranț dacă ar fi grupați în tribună atmosfera ar fi una și mai frumoasă.

Una peste alta, arena din Lopadea Nouă este una care adună mai multe bile albe decât negre, iar condițiile de la arenă sunt mult este alte zone cu potențial mai mare din toate punctele față de comuna Lopadea.

Echipamente sportive JOMA - JSport.roJSport.ro

1 COMENTARIU

  1. Va multumim pt interesul acordat comunei noastre.Ne vom stradui sa minimalizam inechitatile legate de starea terenului de sport ,in sensul ca v-om reaiza in acest an urmatoarele;-scarificare,suprainsamantare,- sistem de irigati profesional automat, – reparatii capitale vestiar si constructia unui teren sintetic alaturat.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.