Stadion Bagau29Ajungem astăzi, cu prezentarea bazelor sportive din județ la Băgău, localitate aparținătoare de comuna Lopadea Nouă. Arena din sat este una modestă, fără vestiare, tribune, cu un gazon prost și un teren îngust. În schimb, echipa locală este una dintre cele mai bune ale Ligii a 5-a, terminând sezonul pe locul al 3-lea, după Fortuna Lunca Mureșului și Sportul Livezile.

Băgăul are una dintre cele mai modeste baze sportive din fotbalul județean, concurând cu cele de pe Târnava Mică, Răhău și alte arene fără condiții.

  • Fără vestiare!
Hulea Install - Extinderi conducte, bransamente, verificari, revizii, ISCIR, instalator autorizat ANREHulea

Terenul de la Băgău nu are prevăzute vestiare, un disconfort pentru echipe, care vin echipate gata la stadion.

  • Gazon denivelat!

Suprafața de joc nu este foarte bună, este îngustă, dar lungă, iar pe unele porțiuni lipsește iarba. Cu toate astea Băgăul este o echipă puternică pe teren propriu, gestionând foarte bine meciurile de acasă.

  • Fără tribune!

Nici tribunele nu există la Băgău, spectatorii privind uelurile de pe un dig sau din spatele porții, arena fiind amplasată pe un câmp deschis la marginea șoselei principale.

  • Fotbal în antiteză cu condițiile!

ACS Băgău a devenit în ultimele sezoane una dintre cele mai bune echipe din Liga a 5-a, terminând ultimii doi pe locul a 4-lea, respectiv al 3-lea în Seria a 2-a din ultimul eșalon fotbalistic. Chiar dacă nu au condiții pentru performanță cei de la Băgău au reușit să formeze o echipă puternică cu fotbaliști experimentați și tehnici.

 

Echipamente sportive JOMA - JSport.roJSport.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.