Stadion Ocna Mures77Ajungem astăzi, cu prezentarea bazelor sportive la Ocna Mureș, la ”stadionul dragostei” – Soda Ocna Mureș. Locul în care s-a aprins prima nocturnă în România în urma cu 80 de ani a devenit în vremurile noastre una dintre cele mai frumoase, bune și dotate baze sportive din județ. Transformarea a fost finalizată în primăvaa acestui an, iar Soda Ocna Mureș este gata să înceapă să scrie noi pagini în cartea fotbalului. De la stadion nu lipsește absolut nimic, ba mai mult, jucătorii au parte de bazin și saună pentru refacere.

Odată cu numirea lui Marius Stîncel în fruntea Clubului Sportiv Ocna Mureș s-a intrat în faza modernizării și a promovării acțiunilor sprtive. Stadionul Soda Ocna Mureș a primit haine noi, la fel și tribunele, iar acum se lucrează la nocturnă pentru pregătirea acesteia de evenimentul grandios din 28 august, când se vor celebra 80 de ani de la aprinderea nocturnei într-un amical de gală disputat între Soda Ocna Mureș și Dinamo București (old-boys).

  • Vestiare noi, moderne!
Hulea Install - Extinderi conducte, bransamente, verificari, revizii, ISCIR, instalator autorizat ANREHulea

Clădirea care adăpostește vestiarele stadionului a fost modernizată, la fel și încăperile. Vestiarele au fost recondiționate, acestea sunt noi, dotate cu mobilier, iar fiecare jucător își are locul său în vestiar. Sunt nu mai puțin de 3 camere destinate fotbaliștilor, plus o magazie și un vestiar dedicat arbitrilor. Dușurile sunt chiar la intrare, iar la fel au fost dotate și modernizate, fiind o cameră mare. Nu lipsesc nici grupurile sociale, la fel ca dușurile fiind amplasate în încăperi diferite.

  • Legende pe pereți!

Pentru a da o mai mare importanță stadionului, coridorul arenei a fost îmbrăcat în postere cu fostele generații ale echipei Soda Ocna Mureș, formație care a scris pagini întregi de istorie în fotbalul județean, dar și la nivel național.

  • Gazon foarte bun!

Chiar dacă au fost mici probleme cu starea gazonului, acesta a fost udat din abundență în ultima perioadă și a fost tratat, iar iarba și-a revenit miraculos și este pregătită să găzduiască crampoanele fotbaliștilor. Nu există denivelări, iar suprafața de joc garantează spectacolul pe teren. Complexul sportiv mai are un teren lângă cel principa, care deasemenea este foarte bun și este folosit în principal pentru antrenamente și jocuri amicale.

  • Tribună veche… dar nouă!

A fost modernizată și recondiționată și tribuna stadionului Soda Ocna Mureș, care poate să găzduiască peste 1000 de spectatori și care a fost plină la aproape toate duelurile favoriților în ultima vreme. Aceasta a fost vopsită în culorile clubului, a fost schimbat acoperișul și se ridică la standardele întregii baze.

  • Saună și bazin pentru refacere!

Stadionului i s-au adus și alte îmbunătățiri, iar pentru a oferi toate condițiile jucătorilor, oficialii echipei au prins în proiectul de modernizare și crearea unei saune și a unui bazin, dedicate refacerii jucătorilor, un lux pentru echipele din Liga a 4-a.

  • Și fotbalul s-a modernizat!

Odată cu crearea unor astfel de condiții s-a umblat și la echipă, iar CS Ocna Mureș a redevenit una dintre forțele județului, terminând sezonul trecut pe locul al 5-lea în campionat, cedând cu greu puncte în campionatul trecut. Au fost aduși înapoi la echipă toți jucătorii localnici, a fost reactivat și Ovidiu Maier, care este și antrenr, iar oficialii clubului au reușit să îl pună în fruntea secției de fotbal președinte pe Sorin Corpodean.

Echipamente sportive JOMA - JSport.roJSport.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.