Stadion Baia de Aries57Continuăm serialul dedicat prezentării bazelor sportive din județ, iar astăzi ne oprim la prima arenă din Munții Apuseni. Ajungem în orașul Baia de Arieș, loc în care fotbalul era privit ca un rit, dar care a fost dat uitării pentru o bună bucată de timp. Arena ”Minerul” din Baia de Arieș va fi din nou populată, Arieșul Apuseni Baia de Arieș reactivându-se în Liga a 5-a, tot sub comanda lui Marius ”Hagi” Dup. Baza din Apuseni este de fapt un complex sportiv de agrement, dotat cu un strand cu două bazine, teren sintetic multifuncțional și terenul de fotbal de dimensiuni mari, pe care evoluează seniorii și juniorii Arieșului Apuseni.

Chiar dacă baza sportivă din Baia de Arieș nu arată foarte bine, anii aruncându-se asupra imaginii, se dorește, printr-un proiect inițiat de primăria din localitate, modernizarea acesteia și dotarea cu tribună, sală de fitnes și popicărie.

  • Gazon foarte bun!
Hulea Install - Extinderi conducte, bransamente, verificari, revizii, ISCIR, instalator autorizat ANREHulea

Capitolul la care excelează stadionul ”Minerul” este gazonul. Suprafața de joc este ideală pentru duelurile fotbalistice, la dimensiuni mari, foarte bine nivelată și cu un gazon foarte bun. Iarba nu lipsește decât în locurile de la 11 metri și în fața porților, iar Arieșul Apuseni se poate lăuda cu unul dintre cele mai bune terenuri din punct de vedere al calității suprafeței de joc.

  • Vestiare bune!

Chiar dacă din punct de vedere estetic vestiarele bazei din Apuseni nu excelează, acestea sunt destul de aerisite din punct de vedere al spațiului, sunt dotate cu bănci și cuiere, iar fiecare încăpere dedicată echipelor are dușuri funcționale. Mai mult de atât, baia gazdelor adăpostește și un sistem de refacere pentru jucători, dotat cu un bazin.

  • Tribună mică și puține locuri de parcare!

Baza sportivă ”Minerul” Baia de Arieș se află în apropierea primăriei din localitate. A rămas o umbră a tribunelor de pe vremuri, mai exact o structură de beton pe care pot să se așeze spectatorii pe o parte a terenului. Locurile de parcare sunt limitate, însă nu reprezintă o problemă majoră la acest nivel.

  • Priveliște de lux în inima Apusenilor!

Întreg complexul din Baia de Arieș este o oază de liniște în special pentru cei care urcă de la poalele Munților Apuseni în această zonă. Atât de pe ștrand, cât și de pe teren se zăresc munții, care înconjoară ansamblul sportiv.

  • Modernizare de 100.000 de euro!

Potrivit lui Marius Dup, administratorul bazei sportive și cel care a preluat în urmă cu mai bine de două decenii frâiele fotbalului din localitate, Stadionul ”Minerul” Baia de Arieș se va moderniza, se vor construi tribune, o sală de fitnes și o popicărie, un mediu propice pentru dezvoltarea vieții sportive din zonă.

Echipamente sportive JOMA - JSport.roJSport.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.